dia.ana 0 Report post Posted April 8, 2009 deci.... altundeva n-am reusit sa incadrez subiectu asta :doh: am de facut un proiect la franceza despre un oras din romania ,am ales Iasi si suntem mai multe grupe (fiecare grupa a ales ce oras a vrut) si da 10 numai unei grupe deeeeeeci trebuie sa venim cu ceva original ,ceva surprinzator ,nemapomenit :clap: :hi: ... etc... deci (mda iar si din nou 'deci' ) trebuie sa o surprinedem cumva. e o profa tanara fara prea multa experienta dar avem in clasa 2 fete care chiar se pricep la franceza .una e la noi in grupa dar nu e prea vorbareata si cu putere de convingere, cealalta care e opusul celei de la noi e in alta grupa...... :rot: ....si sunt sigura ca o sa faca ceva extraordinar, surprinzator etc... deci vro idee ? :rot: cum sa o impresionez? vreo tactica ceva care stiti voi ca functioneza ,cum sa lasi un om fara cuvinte , pt ca deh.... nici eu sincer nu am putere mare de convingere.... multumesc anticipat Share this post Link to post Share on other sites
Alexeevna 3 Report post Posted April 8, 2009 Tocmai de aceea v-a dat să faceţi chestia asta singuri,pentru a exersa şi a fi capabili ca pe viitor să o faceţi din ce Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14901 Report post Posted April 8, 2009 Practic de ce ai nevoie???? De curaj de a discuta despre ceva pentru un public sau pentru idei de noutati ca asta se observa din cele scrise. Pentru orice projekt trebuie sa ai material vizibil nu necesar video care suporta ideile, insa azi cu tehnica avansata ar fi cea mai scurta si clara solutie un filmulet cu orasul de sus in jos adica incepand cu cele mai importante obiective, comentat in franceza!!! Nu folosi termeni tradusi sa nu creeze confuzii. In rest trebuie sa fi flexibil pentru public speach in ziua de azi ca si munca iti va cere poate si n-ai scuze!!!!! Share this post Link to post Share on other sites