Sari la conținut
Forum Roportal
elysa_sweety

Probleme la logare

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

da ce aveti cu mine?

va dau si alte conturi pe care sa le banati atunci :

utasuhoshina ( injura in engleza vai d mine)http://www.desenatori.ro/desenator/294659/ ( example:" mnahh.. fcking annoying jokes from fucking annoying people.. go get a life..")

momocogott ( numai zic....tot in engleza)http://www.desenatori.ro/desenator/216183/

mai continui? pe ei nu iati banat nu? frumos....extraordinar de fapt....si stiti...eu chiar numai am alte mailuri p care sami fac cont pe forum si sa va scriu.

de ce ma-ti banat? ptr ca am CENZURAT?

sa stiti ca nu sunt genul de persoana care se las usor, ma las foarte greu...sunt dispusa sa va tachinez incontinuu...si stiu ca pe adulti ii lasa repede nervii. Asa ca or ma debanati si tac din gura pe vecie, ori ma suportati in continuare....pot sami fac si 30 de mailuri daca trebuie ca sa ma pot loga...nu am nicio jena, nu sunt genul de persoana cum v-am mai zis, dar ma rog...ar trebui sa fiti bucuros/oasa ca sunteti un om demn de Romania :soc: un exemplu cum ar trebui sa ne comportam si noi astia care mai avem minte adik : nedrept, arogant etc.

mai continui? sau va dezamageste faptul ca un copil de 13 ani va spune totul verde in fata? pentru ca sunt sigura ca numai stiti cum e, sa fi acuzat de lucruri pe care nu le faci, sa fii tapul ispasitor, sa fi nedreptatit mai pe scurt...nu dupa un timp de plina glorie oamenilor li se urca la cap si se cred invincibili, ei bine nu, nimeni nui invincibil.

Si stiti? parca vad ca nu veti bana acele 2 conturi pe care vi leam aratat...si parca vad si cu ce scuze veniti : nu ca nu erau injuraturi ca nu erau in limba noastra etc. pai si ce daca nu erau in limba noastra? majoritatea copiilor fac engleza, si la cum se vorbeste in ziua de azi isi da copilasul ala seama.

Ce preferati? ma debanati si tac, sau o tineti asa in continuare si imi dau si eu drumul in continuare....tin tare multe in mine....multe si rele. Doamne, ce a ajuns tara asta...un loc in care dreptatea/crima/pedeapsa si faradelegile celelalte sunt tot una.....orice ai face iesi prost, te aperi=nasol, taci= nasol, God, ce sa faci atunci? sa te sinucizi ca sa numai fie o problema? da..e o optiune, dar daca faci asta dai semne de slabiciune....

Alegerea dumneavoastra....eu pot continua mult si bine :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aici fara suparare ,dar Kato are dreptate...exista multe persoane care au curajul sa vorbeasca urat in engleza si nu patesc nimic...DAR...orice copil utilizeaza google translate http://translate.google.com/#en|ro|

De exemplu mie mi s-a spus intr-un comentariu la un desen de-al meu : Twat. Daca traduci cuvantul ai sa intelegi ce inseamna. Daca as fi dat raporteaza abuz probabil n-ai fi inteles continutul,nu toti suntem de 10 la engleza. Nu-mi place ca multi prind curaj si folosesc engleza ca pe un mijloc de jignire...cand regulamentul zice clar ceva. Eu sper ca respectivele persoane sa fie puse la respect...si aici nu ma refer la persoanele sugerate de Kato,ci majoritatea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
daca utau e banata cum se face ca a mai dat 2 comentarii?O.O whatever.. :soc:

 

 

A fost banata dar exista o modalitate prin care daca se logheaza pe gapo sau roportal si deschide desenatori in acelasi browser se poate loga pentru o scurta perioada de timp.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca "injuratul in engleza" nu este permis...Atunci nu ar trebui fi permisa nici utilizarea cuvintelor precum "hentai", "porn", "ecchi", "moe" sau orice de genul. Cred ca deja sunteti actualizati cu numele utilizatorilor care folosesc aceste cuvinte in comentarii (nu dau exemple..nu sunt aia paracioasa) si v-as ruga frumos sa ii banati :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

continuam=))=))

hai sa facem cv...( da am ajuns rau si voi continua asa) eu intru in aproape fiecare zi, daca nu voi avea voie fac eu sa invat mai rpd.

Facem asa, dumneavoastra ma debanati, iar eu...va dau linkurile de la toti utilizatorii pe carei prind injurand. ( iar eu ma uit din 5 in 5 minute la comentarii) ptr. ca am observat ca dumneavoastra nu ii observati pe toti.

Eu as lua in calcul propunerea mea daca as fi in locul dumneavoastra, sunt un "spion" foarte bun cand e vorba sa castig eu ceva, in cazul acesta debanarea contului kato_chan.

Si apropo, v-am zis ca daca ma banati si aici, pot face alt cont...nu mie jena..:lol:

deci?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

http://www.desenatori.ro/desenator/263688/

pe ea nu o banati nu? ca se ia de utilizatori...si are ceva cu o anume utilizatoare ~Momo~

app shinzaya....scz ca a terbuit s fac asta...dar totusi am muncit prea mult sa se duca totul asa...ce sa fac? sa iau totul de la 0? e greu nui usor, si in plus nus genul de persoana care pierde...dar si voi...numai injurati atat...indiferent in ce limba...vorbiti si voi cum sa zic eu:-? civic :lol: luati pe cuvinte stintifice...ca sa il enervati pe respectivul, vorbiti calm etc. oricat var veni sal omorati incercati sa pareti calmi si plictisiti ca vorbiti cu un asemenea specimen. Nu e atat de greu cum pare sa fi "calm" e mult mai usor credeti-ma ptr ca stiu...de cand am fost banata numai asa am vorbit, si inca continui si chiar imi place ...( enerveaza mai rpd) ptr ca va garantez ca daca nu veti face ca pana acum nu v-as raporta, si asa regret enorm...dar cand stiu ca imi parasesc munca si ca trebuie sa o iau de la 0 nu imi e usor, trebuie sa fac compromisuri. i ma rog, o sai raportez pe aia care sio doresc cu adevarat, voi nu va doriti acest lucru, atunci dati putian dovada macar, ptr ca scrie clar sa nu folosim limbaj indecent...si mai nou vad ca daca nui respectata regula il ia pe ala mai nevinovat.

Ma debanati? :-w

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu voiam sa fiu o turnatoare dar...daca tot ati banat-o pe kato,poate ar trebui sa va uitati si la comentariile de la acest desen:http://www.desenatori.ro/desen-1614575.htm

 

 

si la tagsuri :|

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In loc sa va ajutati intre voi preferati sa va parati prietenii . Sunteti patetici , credeti ca faceti cuiva vreun bine ? Credeti ca veti castiga ceva astfel? Kato , in felul asta iti arati libsa bunului simt . Mi-am schimbat radical parerea despre tine si din cate cred nu numai eu , ci si alti utilizatori . Mergi pe deviza " daca a murit capra mea , sa moara si a vecinului " si nu numai tu . SUNTETI PENIBILI .

P.S. :Nu cred ca veti rezolva ceva raportand alti utilizatori , nu cred ca adminul isi va schimba decizia daor pentru "faptele admirabile de care dai dovada"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×