Sari la conținut
Forum Roportal
Aliana

Ne imbracam cu ce ne place sau cu este la moda?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mereu ne imbracam cu ce avem!!!   Ca-i la moda e mai putin important cand e frig afara sau prea cald.   Daca a fost vre-odata la moda acel ceva la fel nu are importanta cand e de mers undeva oficial si doar ceva lung, fin din dantela sau matase, negru este acceptat.  Moda este ceea ce ne sta bine, nu ne-am ingrasat din acea bucata de invelitor de corp.

De acum nu-mi mai cumpar nimic de moda daca n-am ceva chiar important de onorat cu prezenta, ca nu ma fac de ras unde apar.   

Insa machiajul face diferenta intre anonim si nevazut sau aproape Regina Balului :derisive:  

Revenind la articolul citit: - Românii nu vor mai putea scăpa de aceste haine.  Este interdicție la nivel european ... eu as cumpara la pret redus unu din fiecare bucata care-mi place, doar sa am in rezerva cu ce sa ma schimb sau sa complimentez o alta costumatie.  

Aici se vinde orice a ramas nevandut imediat la pret redus, pana sa apara moda urmatoare!!!   Nu se arunca prea multe doar hainele duse inapoi murdar si rupt din magazinele foarte scumpe.   Lumea azi cauta in magazinele unde se primesc marfa ca donatii de haine purtate si altele.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Simona Halep, cu roata norocului la TAS! Imprimeu ezoteric pe puloverul de lux de la Dior

Simona Halep a ajuns la TAS // FOTO: Captură Euronews

Simona a venit la TAS îmbrăcată casual, într-o geacă bleumarin. În contrast cu ea, cei trei avocați și fratele ei păreau agenți CIA, îmbrăcați sobru, la costum negru și ochelari.

Ce a atras atenția la ținuta Simonei a fost puloverul pe care l-a purtat. Unul alb, cu un imprimeu mare, brodat pe partea din față. Prețul este unul impresionat: 2.550 de euro. Puloverul este unul marca Dior, făcut în Italia, din cașmir, iar imprimeul central reprezintă roata de tarot a norocului, fiind înconjurat de flori.

Potrivit site-ului casei de modă, „puloverul aduce un omagiu pasiunii lui Christian Dior pentru tarot”.

*Pentru momentul asta important a gresit Simona cu moda, iar barbatii asa se prezinta in State la tribunal indiferent de ocazie!!!*

Ma mir ca nu era nimeni sa-i dea un sfat cum sa se prezinte, nu valoarea in bani exprimati conteaza acolo, dar n-au stiut precis.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×