Sari la conținut
Forum Roportal
Aliana

Ne imbracam cu ce ne place sau cu este la moda?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Gerard-Pique-alaturi-de-Shakira.jpg

Ador aceasta rochie, culoarea este primul ingredient si modelul/croiala al doilea.  O face foarte eleganta pe cine-l poarta!!!   Asta este rochia de vara #1 pe lista mea ca arata bine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

19787542455771725541192uce6f929ae8f64aa2a621f9a11a63bcf4.jpg@!w600-h800

Ador bluzele astea, pot sa le port 10 luni din an, trebuie sa zic la nora mea sa se uite in ce conditii se vand la pachet.  Sa nu ma trezesc ca marimea nu este buna si nici nu mi-l schimba sin cauza de COVID.   Pe poza e super, pe umeras inca este dezirabil, iar cand iau pe mine, taietura la gat este asa de mare capmi cade de pe umeri ... sau materialul se intinde si am nevoie de un numar mai mic.   Am mai slabit un pic dar se simte pe haine.   Azi am luat pe mine ceva foarte lejer fara maneci si puteam sa stau in aratura sa se sperie pasarile Kolibri de mine ca au coborat putin din Sedona unde-si petrec vara cand e fierbinte in Phoenix.  

Pentru ca este o bucata de Designer something, nu donez sau arunc, doar am de transformat putin fara sa folosesc foarfeca doar crosetez cumva sa reduc spatiul.

 

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am inteles ce zici, Olga, dar astea par destul de groase la tesatura. Cred ca tu porti din materiale foarte usoare, in, matase. Astea sunt ceva bumbac si vascoza. Asa par. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 19.07.2022 la 1:02, The Unknown a spus:

 

Nu vad nimic feminin in aceast ansamblu, nici sa ma plateasca nu l-as purta!!!  

Este frumos costumul dar bustiera aia la vedere si de alta nuanta aduce cu gandul cu sutienul la vedere. Cam scarbos. Pantofii sunt frumosi rau.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ombre/tie-Dye Short Sleeve Casual Tops

Product Details

SPU:E5CSH3G1054

clothsLength:Regular

Edition type:Regular fit,Loosen

Elasticity:High Stretch

Thickness:Lightweight

Material:Cotton

Occasion:Daily

Neckline:Round Neck

Pattern:Ombre,Printed

Sleeve:Short sleeve

Style:Casual

Theme:Summer

Pare doar fiind colorat materialul, dar cred ca este la fel ca la descrierea de mai sus, ceea ce ma sperie este "Elasticity: High Strech"  se intinde, de aceea vreau sa fie posibil de trimis inapoi.   Este aproape ca si materialul pentru "ia" romaneasca la grosime dar fiind colorat pare mai gros insa este foate usoara: -  Lightweight din bumbac.   

Am cateva deja dar nu asa de frumoase, si o sa am de mers la un mic party peste 2 saptamani parca, si vreau sa fiu in haine noi ca este in onoarea nepoatei organizat de prietenele norei mele.   Asa-i traditia aici, "Baby Shower"  intr-un decor feeric intr-un local unde doar asa evenimente se organizeaza.   Este o mica adunare de dupa amiaza cu multe dulciuri dar am spus sa fie mai multe fructe ca este si cina inclus ca n-o sa meraga acasa flamanzi de la o petrecere unde sint si multi copiii.   

Ca si fiu in siguranta, deja de maine merg sa-mi caut ceva ca nu ma pot baza pe nimic.   De obicei imi gasesc un tricou la sectia de barbati, cred ca este pentru "travestiti" dar nu ma intereseaza daca nu-mi cade de pe umeri!   :meeting:

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://retetesivedete.ro/moda-anului-viitor-iata-ce-se-va-purta-in-primavara-vara-lui-2023-zendaya-deja-a-adoptat-trendurile.html 

Rochii cu flori, trendul momentului în ultimele săptămâni de modă 

Florile sunt protagonistele absolute ale colecțiilor primăvară – vară 2023. Acestea nu sunt doar imprimeuri, ci adevărate creații 3D, care devin piesa centrală a ținutelor, chiar și în mărime exagerată. Multe colecții prezintă flori supradimensionate, precum cea din ținuta afișată de Zendaya.

*Se mers la rendez-vous intr-o camera de hotel sint valabile acele rochii, de intins pe orice suprafata sa fie fotografiata eventual, altfel nu se poate valorifica rochia scumpa cu flori.*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×