Sari la conținut
Forum Roportal
fnicolici1

Atacuri in precampania "alegeri prezidentiale"

Postări Recomandate

Media anti Basescu, in cadenta si-a lansat atacurile:

 

- SOV - prin D. Patriciu care afirma la realitatea tv ca Basescu nu o sa fie ales presedinte si ca contracanditatul lui o sa castige daca are un suport "bun"?. Realitatea tv - este clar ca nu este neutra politic - ca o firma de stiri care are pretentia de a fi neutra si nu este influentata in politica editoriala de patron SOV si nici de prietenii acestuia...

- Voiculescu care prin toate canalele media pe care le controleaza imi aduce aminte de ambitile personajului "The Penguin" din "Batman Returns" - foloseste default idei anti Basescu.

 

Acum cei doi patroni de media "sapa" folosind instrumente /relatii/turnatori/specialisti cu laptop in poala/media din dotarea propie, in trecutul Domnului Presedinte...

 

In plus, apar pe cele doua surse de media personaje gen Adrian Nastase care este cercetat penal - care isi dau cu parerea despre Basescu.

 

Domnul Crin Halaicu...scuze Crin Antonescu - Crin Halaicu a fost un primar de la PNL care si-a batut joc de Bucuresti cam pe vremea cand Crin Antonescu era ministrul sportului si si-a batut joc de ministerul sportului prin incompetenta . De ce pe vremea ministrului Crin Antonescu a fost praduit (scuze - privatizat) in scop de construire imobile) singurul strand cu apa calda din Bucuresti? - Strandul Tineretului - Bucurestenii stiu ce era.

Deci, domnul Crin Antonescu, fost ministru al tineretului si sportului care nu a facut nimic... vrea sa patricipe ca candidat la Presedentia Romaniei?- sa nu aiba pretentia de a fi votat de Bucuresteni!

 

Poate vrea domnul Geaona sa participe ca candidat la Presedentia Romaniei...nu cred ca are cum atata timp cat nu-si aminteste promisiunile electorale...

 

Nu cred ca domnii Geona si Crin doresc sa ajunga luati la bani marunti de media...

Si nici nu ne intereseaza, nu-i asa, casele de protocol ocupate abuziv...

Editat de fnicolici

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cui ii pasa!!! In mortii lor sa se duca toti pe Amazon fiecare cu cate 1 molotov de gat. Ei se ataca de fatada si hoarda flamanda voteaza in functie de cretinismul fiecaruia. Cei mai periculosi o sa fie aia care o sa atacele cotetele de vot, unde o sa dea cu stampila mandri ca altii mai prosti ca ei nu exista.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Topic inchis,mutat la arhiva.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×