Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
fnicolici1

Atacuri in precampania "alegeri prezidentiale"

Recommended Posts

Media anti Basescu, in cadenta si-a lansat atacurile:

 

- SOV - prin D. Patriciu care afirma la realitatea tv ca Basescu nu o sa fie ales presedinte si ca contracanditatul lui o sa castige daca are un suport "bun"?. Realitatea tv - este clar ca nu este neutra politic - ca o firma de stiri care are pretentia de a fi neutra si nu este influentata in politica editoriala de patron SOV si nici de prietenii acestuia...

- Voiculescu care prin toate canalele media pe care le controleaza imi aduce aminte de ambitile personajului "The Penguin" din "Batman Returns" - foloseste default idei anti Basescu.

 

Acum cei doi patroni de media "sapa" folosind instrumente /relatii/turnatori/specialisti cu laptop in poala/media din dotarea propie, in trecutul Domnului Presedinte...

 

In plus, apar pe cele doua surse de media personaje gen Adrian Nastase care este cercetat penal - care isi dau cu parerea despre Basescu.

 

Domnul Crin Halaicu...scuze Crin Antonescu - Crin Halaicu a fost un primar de la PNL care si-a batut joc de Bucuresti cam pe vremea cand Crin Antonescu era ministrul sportului si si-a batut joc de ministerul sportului prin incompetenta . De ce pe vremea ministrului Crin Antonescu a fost praduit (scuze - privatizat) in scop de construire imobile) singurul strand cu apa calda din Bucuresti? - Strandul Tineretului - Bucurestenii stiu ce era.

Deci, domnul Crin Antonescu, fost ministru al tineretului si sportului care nu a facut nimic... vrea sa patricipe ca candidat la Presedentia Romaniei?- sa nu aiba pretentia de a fi votat de Bucuresteni!

 

Poate vrea domnul Geaona sa participe ca candidat la Presedentia Romaniei...nu cred ca are cum atata timp cat nu-si aminteste promisiunile electorale...

 

Nu cred ca domnii Geona si Crin doresc sa ajunga luati la bani marunti de media...

Si nici nu ne intereseaza, nu-i asa, casele de protocol ocupate abuziv...

Edited by fnicolici

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cui ii pasa!!! In mortii lor sa se duca toti pe Amazon fiecare cu cate 1 molotov de gat. Ei se ataca de fatada si hoarda flamanda voteaza in functie de cretinismul fiecaruia. Cei mai periculosi o sa fie aia care o sa atacele cotetele de vot, unde o sa dea cu stampila mandri ca altii mai prosti ca ei nu exista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topic inchis,mutat la arhiva.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×