Jump to content
Forum Roportal
Karusko

Copilaria....

Rate this topic

Recommended Posts

am si eu o intrebare care ma cam sacaie in ultima vreme...iubim?

sau doar traim cu vraja unei himere?

Ai realizat vreodata ce repede trece timpul ? Atunci cand esti copil parca timpul pentru tine trece asa de greu si frumos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copilaria, pentru majoritatea aspectelor vietii noastre inseamna prima data... Iar prima data intotdeauna este altfel decat a doua oara. A treia, a patra oara, acest altfel se reduce tot mai mult, pana intram in cotidian. Poate pentru a ramane copii, trebuie sa traim un altfel continuu... sa fie totul ca prima data... si poate in acelasi timp ca ultima data, pentru a simti continuu un altfel nemarginit.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trece timpul si de multe ori el iti lasa tie rani care nu trec indiferent de cat timp ar trece insa timpul trece iar acele rani desi ar trebui sa fie undeva in trecut par sa fie din ce in ce mai aproape de prezentul tau .

 

Timpul trece intr-adevar si in loc sa il folosim sa vindecam ranile trecutului noi il irosim si de fapt ne gasim cu vechile probleme nerezolvate, de multe ori in pragul mortii. Iar atunci se spune ca dai in mintea copiilor, de fapt te izbesc problemele nerezolvate dintr-o viata de om, prea "scurta" pentru ele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai realizat vreodata ce repede trece timpul ? Atunci cand esti copil parca timpul pentru tine trece asa de greu si frumos … atunci cand esti copil inveti ce este joaca, atunci cand esti copil inveti ce este bucuria si de ce nu … atunci cand esti copil inveti cum este sa iubesti si cum este sa pierzi … Dar vezi tu copilaria ta dureaza doar 18 ani in care poate nu ai apucat sa faci tot ceea ce ti-ai dorit si fara sa iti dai seama ea trece … trece iar tu devii un om matur cu griji, probleme si tot felul de planuri de viitor si cu trecerea asta uiti cum este sa fii copil … Trece timpul si de multe ori el iti lasa tie rani care nu trec indiferent de cat timp ar trece … insa timpul trece iar acele rani desi ar trebui sa fie undeva in trecut par sa fie din ce in ce mai aproape de prezentul tau …. Trece timpul si iti este dor de acel trecut, trecutul acela in care erai doar un mic copil indragostit fara nici o grija si cu multe vise … Timpul trece si tu imbatranesti iar daca ai putea timpul inapoi lai da pentru a mai fi inca o zi copil, insa iti dai seama ca defapt nu mai ai timp ………

Am realizat cat de repede trece timpul dar, daca tu crezi ca a mea copilarie a durat numai 18 ani, te inseli!!!! Copil sunt si acum -chiar daca mi-e capu' (parul) plin de ghiocei :P- copil voi fi mereu!!!! Am invatat sa traiesc si cu rani, si fara rani, si cu multumiri, si cu nemultumiri, si indragostita, si neindragostita, si cu dorinta de-a da timpul inapoi, si fara aceasta dorinta, si gandindu-ma ca nu mai am timp, si ignorand acest din urma gand... Nu mi-am pierdut copilaria niciodata, ci doar am slefuit-o!!! De ce nu mi-am pierdut copilaria? Fiindca inca mai cred in minuni!!!!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×