Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Student2009

Carcinom bazocelular keratinizat!

Rate this topic

Recommended Posts

Tatal meu in varsta de 49 de ani, a acuzat timp de 1 an dureri la urechea dreapta, in toata aceasta perioada urechea a supurat si formand dopurii de cerumen! Singura modalitate de toaletare si scoatere a dopurilor folosind betisoare de urechi si seringa cu ceai cald pentru scoaterea dopurilor! In urma traumatismelor de la nivelul urechii s-a format o leziune, mai precis un polip auricular la nivelul conductului! In urma cu o saptamana s-a prezentat la spital acuzand dureri, inflamatii, febra, transpiratii, ameteli!

Dupa analizele efectuate la internare s-a diagnosticat in prima faza cu polip auricular. Dupa excizie, prin test histopatologic s-a evidentiat un carcinom bazocelular keratinizat! Dupa aceasta interventie durerile persista, deasemenea si inflamatia!

As dori si eu un sfat din partea unei persoane care a mai trecut prin astfel de situatie sau din partea unui specialist pentru ca nu stiu care ar fi pasii urmatori pe care ar trebui sa ii urmez! Va multumesc anticipat! Astept un raspuns de la dumneavoastra cat mai urgent!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×