Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
elvys19

problema cu procesorul

Rate this topic

Recommended Posts

sal am si eu o mare problema .. acum cateva zile cine va mi-a adus pc-ul sa il repar pornea dar nu aparea nimic pe ecran si nici macar nu tiuia ceva si m-am gandit ca este din procesor .. procesorul fiind amd i l-am bagat pe al meu din calulatorul meu care mergea perfect a pornit cam 10 secunde fara racitor si coler pe el si apoi sa stins ... si cand sa-mi bag procesorul inapoi in calulatorul meu nu a mai mers :yawn:( va rog spuneti-mi si mie care este problema procesorul meu o fi ars ??? daca da spuneti-mi macar cat ar costa un amd dar nu ultimul tip..unu mediu :airkiss: :flowers: :flowers: procesorul meu era amd athlon 1.20 ghz ! era vechi dar acum :doh: e rau si fara :yahoo: :cheer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ganditorul_2003, cu toate respectele, dar nu ai fost atent.

 

elvys19 , ca idee, daca nu te pricepi, nu e bine sa umbli. Din moment ce ai pornit PC-ul FARA radiator si cooler , in cele 10 secunde cat a mers, s-a incintat si s-a ars. Un scurt circuit existent rareori duce la arderea inca unei componente, mai degraba nu se mai alimenteaza nimic (definitia unui SCURT circuit este ca pe acolo unde este "scurt circuit" trece curentul inainte de a trece prin tot circuitul normal, in cazul nostru PC-ul). Deci elvys, ti-ai facut-o cu mana ta.

 

Procesor pe socket A (asa sa cauti) nu vei gasi in magazine. Eventual incearca in anunturile de mica publicitate, ar trebui sa fie pe la 50-100 ron, MAXIM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pfff nush frate cred k o sal sparg pana la urma !!! :airkiss: :flowers: mai am nitzel si io rau rasna :flowers: :yahoo: adik i-am gasit un amd duron 700 mhz da merge praf pe internet abia am reusit sa intru aici :D :cheer: :yawn: mersi pt raspuns o sa incerc sa caut intr-un magazin second hand de pc-uri :doh: :doh: 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites
pfff nush frate cred k o sal sparg pana la urma !!! :) :) mai am nitzel si io rau rasna :hi: :cheer: adik i-am gasit un amd duron 700 mhz da merge praf pe internet abia am reusit sa intru aici :( :roll: :roll: mersi pt raspuns o sa incerc sa caut intr-un magazin second hand de pc-uri :( :o: :-

 

Sfatul meu: ia-ti un calculator nou si data viitoare nu mai testa componentele altora cu piesele tale + intotdeauna pune SI cooler-ul peste procesor. 5 sec sunt suficiente ca sa se arda (al tau a rezistat 10, norocul lui).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×