Sari la conținut
Forum Roportal
Victor Apostu

Ati patit-o si voi?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mie mi-au spart geamul lateral si mi-au luat ...o agenda.A stat pe bord vreo 2 ani...Culmea e ca usa la care a spart geamul nu avea yala si se putea deschide f usor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca uneori mai testeaza.

Mie mi-au furat din dacie acu 2 sau 3 ani, nu era nu stiu ce valoare dar e enervant.

Asta vara mi-am gasit masina descuiata, dar din fericire a pornit alarma si hotul a plecat repede, era un loc aglomerat. Aveam un telefon nu chiar la vedere, acte si cred ca si ceva bani.

E clar, obiectele critice (acte importante, bani, orice ar putea face cu ochiul) nu trebuie lasate in masina, cel putin nu la vedere. Se gasesc unii care sa sparga si doar din hobby, ar trebui sa le taie mainile si la astia.

Decat sa las in masina ceva, mai bine pun in portbagaj - am dezactivat incuietoarea cu cheie si se descuie doar din telecomanda.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

noi ne-am trezit intr-o dimineata din noiembrie ca ne-au spart masina.aveam un dvd pe bord(de masina),si l-au dus,si la fel si casetofonul(cd player)...mai rau ca nu au fortat usa,ci au spart geamul din partea soferului.si culmea ironiei,dupa trei zile am fost chemati la politie sa ne intrebe daca sigur am avut dvd,ca au vazut unul pe bord.sotul chiar in ziua aceea a spargerii isi luase altul,iar ei aveau tupeul sa ne intrebe daca nu am declarat in plus...am avut telecomanda corespunzatoare celei furate,dar degeaba ca tot nu s-a aflat...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, noua ne-au spart Dacia la Straja...am descoperit duminca la pranz cand sa ne incarcam bagajele,desi era sub un morman de zapada,ninsese intr-una 3 zile.....aveam bordul devastat,scurtcircuitat,bateria descarcata,oglinzile rupte,ravasit totul inauntru,pahare de plastic de cafea mototolite si aruncate pe jos si mucuri de tigara..luni dimineata trebuia sa fim la servici,asa ca am impins si tractat masina cativa kilometri,cablul se rupea intr-una,lumea cobora pe langa noi puhoi si ne mai si injurau ca blocam drumul si "ce cautati cu Dacia pe munte ?",asta-i buna ,daca nu ne-a dat tata jeepul....intr-un final am ajuns jos unde un mecanic ne-a reparat-o pe gratis..a fost cel mai bun om din toata zona.....asa ca de acum...adio Straja !!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×