Sari la conținut
Forum Roportal
MissHyde

Asa de nasol e sa ai pielea alba?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Deja pe carpetul rosu din Hollywood se afiseaza in piele alba si haine/rochii in acordanta cu tenul si nuanta pielii dar nu spune decat cu jumate gura si criticele de moda!!! si ca o gluma a mentionat ca s-a simtit invitata la careva din serialul Gospodinele din Atlanta!!!

Sint la moda niste seriale din marile orase cu sotiile bogatasilor care nu lucreaza decat se plictisesc acasa si cu ce-si petrec timpul liber pretios.

The Real Housewives of Beverly Hills

The Real Housewives of Orange County

The Real Housewives of New Jersey

The Real Housewives of Atlanta

The Real Housewives of New York City

The Real Housewives of Miami

The Real Housewives of Washington, D.C.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Depinde de gusturi, insa dezavantajeaza puternic cateodata!!!   Pe mine cel putin in aceste momente ma distruge ca nu-mi gasesc ceva croiala sa-mi placa si sa ma si avantajeze culoarea/nuanta.  

Umblu sa-mi cumpar tot feluri de rochii sau ansambluri, pentru ocazii dar si ceremonii care se tine ziua si tot ce gasesc ori este foarte decoltat si nu merge deloc, sau taiat adanc sa fie fara maneci sau doar cu o maneca, ceea ce nu accept.     

Am probat de nuanta albastru ca cerul cu nori, de bej sau ecru, deloc nu ma pot atinge, alb nu consider deloc sau roz/rosu.

Galben ca lamaia imi era printre primele la preferinte, acum deloc nu-mi sta ca in tinerete, o bluza sau un pantalon/fusta poate dar deloc o rochie sa fiu acoperita toata de o culoare.  Si-mi raman picioarele albe la vedere  :haha:

 

Am cumparat cateva esarfe fine, transparente aproape, sa le arunc pe umeri in caz ca voi fi nevoita sa-mi cumpar ceva cu 2 fire de spaghetti pe umeri ... 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu sint mandra de mine oricum as arata, insa caldura e prea mare pe aici si de obicei direct la oncologie ajungi dupa o arsura de soare daca nu te-ai mumificat   :haha:

Sint 37*C zilele astea, umiditatea aerului 6% ... la Bucuresti este de 67% pe moment.   Si in Sahara este mai multa umiditate in aer ca in Desertul Sonora!!! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×