Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
arcticvillage

Pensiune caini si pisici in Arad

Rate this topic

Recommended Posts

Dragul/draga mea, am 3 Malamuti de Alaska (am lasat si un link la canisa nostra), am avut o catea de Dog Argentinian, stiu cat de tare ti se poate baga un catel sub piele! Este ceva ce nu poti descrie, pana cand nu experimentezi...cu alte cuvinte, trebuie sa traiesti si sa vezi afectiunea unui caine pentru a intelege "exagerarile" altora! :cry: Din multe puncte de vedere si eu sunt vazut ca fiind "exagerat" de altii, doar pentru ca, ulterior, sa descopere si ei de fapt care este "treaba" cu prichindeii astia :nea: (de la 3 la 80 kg). Daca as considera asa ceva charaghios, ar trebui sa imi imput aceeasi "lipsa"! ;)

 

Cand am zis "stapani sau catei pretentiosi", la altele m-am referit (nu ii dadeam o nota negativa, ori peiorativa, in cazul celor care sunt, normal, preocupat de cateii lor, si nici in cazul altora) - ci la:

1. stapani care suna de 15 ori in 6 ore pentru a vedea ce le face catelul - terminam fiecare discutie cu ei in lacrimi la telefon :crazy:;

2. catei care pot face diferenta intre apa plata si apa pe care o beau pana si eu - stramba din nas - si nu se ating decat de prima :think:.

3. catei care, din nou, nu stiam de ce nu beau apa - ei bine, dupa o viata de baut din bol de plastic, astea ale noastre de inox (nu pot fi roase, mai usor de dezinfectat etc.) ii speriau - isi vedeau fetzele in ele ;) (acesta a fost un mister...pana ce i-am pandit, sa il deslusim).

 

Acesta este numai un crampei din experienta noastra! :tease:

 

Si tot acestia sunt un capat al spectrului - tot la poze vei vedea un corso de 70 kg pe care l-am invatat sa mearga frumos in lesa cand il scotea un bunicut la plimbare (desi el te-ar fi iubit pana la oase rupte - la propriu, nu ma refer la agresivitate), aveam necaz pe el ca la -10 grade nu dormea in cusca ci pe ciment (si n-a patit nimic); l-am dus in brate la veterinar etc.

 

Nu sunt multe zile "plictisitoare" pe aici! :beee: Daca nu indrageam cainii, nici nu ne-am fi apucat de o asemenea ocupatie. Afaceristii cu afaceristii, pasionatii cu pasionatii!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multam mult, si sa stii ca "amendamentul" tau nu l-am luat ca rau-intentionat sub nicio forma.

 

Daca ar fi dupa mine, as sta acasa cu toti cateii (indiferent ca sunt de rasa ori ba, ii vezi si amestecati la joaca cu ai nostri...nu am nici prejudecati legate de anumite rase), imi sunt dragi. Din nefericire, sotia (sefa) ma trimite la munca :think: mai "serioasa" si atunci eu ma bucur mai putin de ei.

 

Ea sta acasa, toate pozele sunt din curtea noastra. Simplul fapt ca ne si ocupam de cresterea unei singure rase, investim in ea, ne cam "descalifica" la capitolul "afaceristi". Daca aduci caini buni, bati expozitiile de aici si de afara, faci testele de sanatate ca la carte (pentru a fi sigur de ceea ce transmiti mai departe...), nu ii puiesti pe banda rulanta, bati multi kilometri pentru monte - si la preturile din lumea civilizata, dai garantii pentru pui, pierzi nopti, nu ii vinzi oricui prezinta banii...cand tragi linia iti spui de fiecare data ca o faci din pasiune :cry:, si nu pentru banuti...fiindca asta e realitatea.

 

Si atunci nu mai conteaza ca uneori iesi in pierdere pentru ca esti prea "domn" ;).

 

Dar deja am intrat in alta problematica :crazy:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

fff frumos imi place!

 

intrebare: daca eu ii aduc pe cei 2 nebuni ai mei :airkiss: care stau la curte( cea mare a stat multi ani la ap.) plimbarile de 30 min./o data seara si o data dimineata vor fi extra cost? trebuie plimbati ca asa i-am obisnuit sa isi faca treburile :flowers:

 

spuneti ca in pret e inclusa mancarea...ce fel de mancare? ai mei mananca Dog Chow(purina)+ ciorba, paine, etc. nu sunt pretentiosi; mancare sa fie.

post-42112-1238162984_thumb.jpg

post-42112-1238162994_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×