Sari la conținut
Forum Roportal
Bagherra

Terapia Simoncini

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

:doh: M-au dat afara de pe un forum cind am vorbit despre asa ceva! :) Cica,vind iluzii.

Eu,nu vindeam nimic.Descoperisem o speranta in "sapaturile" mele nocturne pe net si vroiam s-o impart cu altii.Ei insa,cei de pe site... :yes: vindeau produse naturiste. :cry: Bicarbonatul le-ar fi stricat cifra afacerilor.

Pare hilar...stiu. :pardon: Dar,eu cred in aceasta metoda.Simpla,ieftina,logica.Fiindca,in fond cancerul e o acidificare a organismului.Bicarbonatul,scade aciditatea.Alcalinizeaza.

Scaderea aciditatii obtinuta pe orice cale,duce la vindecarea cancerului. :doh: Pe pariu. :o:

Verificati,reflectati si imi veti da dreptate.Secretul reusitei este depistarea timpurie a bolii.Cu cit mai devreme cu atit mai bine.

Din pacate,sotul meu are T4.Medicul lui de familie este contra folosirii produselor naturiste si mai ales a bicarbonatului care,"poate provoca acidoza"- spune el. :D Si refuza sa-mi prescrie perfuzii cu bicarbonat acasa spunind ca nu-si asuma responsabilitatea.

Sa-l bea,pentru sotul meu ...T4... ;) ar fi apa de ploaie.Desi,in rarele cazuri cind il accepta,se simte bine.

Despre acidoza pe care o poate provoca folosirea bicarbonatului,m-ar interesa parerea competenta a unor specialisti,a unor medici...desi,nu cred ca in concentratie de 5% poate provoca acidoza. :cry:

Despre rezultatele folosirii lui,astept vesti de la cei care vor proba metoda care,nu-i o noutate de fapt.E folosita (nu,intravenos...adevarat) din antichitate.

In ideea ca informatia va folosi cuiva :

 

;)

Pareri... 8)

Editat de Bagherra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da, exista .

 

http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1782

 

sunt citostatice care se dau dupa terminarea terapiei. este o lista de medicamente aprobate de ministerul sanatatii , care se dau gratuit (din pacate preferential) de catre oncolgi. este pentru fiecare tip de cancer in parte.

 

pentru colon Xeloda, pentru gat Bleomycine, dar nu stiu cum se vor putea obtine, pentru ca nu sunt in comert, iar din sursa sigura stiu ca pretul este de 40 si ceva de milioane.

 

http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=897

 

 

acesta este site-ul, dar neactualizat, poate ca lista acum e mai completa

 

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp..._text?idt=16288

Editat de NikkyTm

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

despre citostaticele de mai sus:

 

vestea buna e ca se dau prin oncologie, sper sa va pot share-ui ceva., ca nu ma prea pricep . vestea proasta e ca nu garanteaza nimeni ca nu mori in trei luni de ciroza datorita lor. sunt foarte puternice. la un ficat sau un plaman atacat de boala, sunt fatale.

 

http://www.girlshare.ro/795525.5

 

beneficiile bicarbonatului de sodiu vi le pun maine, sunt in calculator la serviciu. cert e faptul ca , intravenos sau nu, bicarbonat, B17, spanz, marul lupului, nicolit, toate sunt otravuri , implicit toxice. ca sa omoare celulele canceroase , pe care nu le omoara niste anticorpi, trebuie sa fie ceva mult mai puternic.

 

trebuie sa lasam disperarea la o parte si sa gandim logic.am citit odata de un rege care a baut otrava de mic, in doze mici, dar ca sa i se obisnuiasca corpul cu otrava , in caz ca cineva l-ar fi otravit ca sa-i ia tronul. spanzul, de ex. are o radacina ca o mina de creion, se fac infuzii de cativa mm de radacina, la o cana de apa, si se creste treptat dimensiunea radacinii de la zi la zi.

 

un alt remediu mai era cu gaz dublu rafinat, care astazi nu se mai gaseste, iar daca se gaseste nu mai e pur, are adaos de sulf, care n-ar mai fi benefic sanatatii.

 

sau aloe macinata, macerata cu vin de casa si miere de albine, dar eu de luni de zile caut aloe si nu gasesc. sunt numai trei specii folosite in cancer. daca aveti informatii, lasati-mi un nr. de telefon pe pm.

 

va recomand un film cu Nick Nolte, Lorenzo`s oil. va doresc multa putere, rabdare si o nesecata fantana de dragoste, caci in putul ei va sta izbanda!

 

imi cer scuze de offtopic, trebuia sa scriu la terapii neconventionale, insa o sa completez maine cu bicarbonatul de sodiu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Prezentam in continuare cateva retete uzuale, traditionale, de folosire a BICARBONATULUI DE SODIU

 

- Cunosc gustul bicarbonatului de sodiu, dizolvat in lapte, din copilarie! Si azi tratamentul acesta este foarte eficace contra tusei. La un pahar de lapte se pune 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Laptele se bea fierbinte inainte de culcare.

 

- Persoanele care nu suporta laptele folosesc solutie de bicarbonat de sodiu in apa 1 lingura de bicarbonat de sodiu la 1 litru de apa.

 

- Nimic nu ajuta mai bine la tratarea durerilor de g

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×