Sari la conținut
Forum Roportal
Laurentiu_mihai

Problema neintalnita

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

ma microsoft office 2007 .intr-un folder am mai multe foldere in care se afla mai multe fisiere.lucram cu aceste foldere si fisiere si am fost sa iau pranzul cand m-am intors mi-a cerut ceva sainstalez si nu am citit si i-am dat nu si nu l-a instalat.apoi s-au inchis folderele singure si cand le-am deschis din nou nu mai exista acolo ncii un fisier . m-am uitat in calculator in rest totul era ok numai acolo mi s-a intamplat asta.s-au sters numai fisierele de acolo , folderele ramanad nesterse.eu nu amd at ncii o comanda de delete.in recicle byn nu era nimic. cine pote da o explicatie sau o solutie va rog frumos

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

incearca sa mergi la scoala...ai probleme grave cu gramatica si coerenta....eu unul nu stau sa descifrez ce ai incercat tu sa scrii acolo.... :pardon:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mdeah, si eu am descifrat cu greu. Din cite am inteles, ai pierdut niste fisiere, pentru ca nici macar tu nu stii ce ai apasat pe acolo !! :pardon:

Foloseste GetDataBack for NTFS sau O&O DiskRecovery pentru a incerca sa le recuperezi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In general cand lucrezi cu fisiere ( mai mult sau mai putin importane )sfatul meu este sa copiezi fisierele intr-o locatie anume si sa umblii cu ele cum vrei .Cel putin nu strici fisierele originale ,pe care le poti relua pt modificare.Si chiar incearca sa scrii mai pe intelesul nostru .Va salut.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×