Sari la conținut
Forum Roportal
stud_in

conflict zone alarm 7 - kav 2009

Postări Recomandate

salut. am instalat zone alarm v.7.0.483.0 dupa ce multa vreme am avut kav 2009 instalat. nu am avut si nici nu am probleme de securitate. numai ca voiam un firewall si stiam ca za e cel mai bun si ca poate functiona cu kav. numai ca dupa prima instalare pe un windows sp3, a doua zi dimineata sistemul s-a incarcat foaret greu. a incarcat cam tot pana am vazut background-ul de desktop. nu am mai avut rabdare si am resetat calculatorul. dupa asta nu am mai reusit sa intru in windows. dupa logare aparea foarte scurt un ecran albastru de eroare si se restarta. nu am reusit in nici un mod sa mai intru. am reinstalat windows un sp2, si la instalare a trebuit sa reformatez partitia c pt ca nu o recunostea sub nici un format. am reinstalat kav 2009 si acum si za, sa mai incerc o data. sistemul se incarca dar dupa logare sta ceva mai mult timp, app 10 sec pana apare background-ul. am dezinstalat za si nu mai are intarzierea.

1. e posibil un conflict cu kav?

2. za de obicei cauzeaza intarzierea asta sau e o problema de instalare?

la instalarea za setup-ul se blocheaza de fiecare data la fisierul zaquarantine.dll pe care il scrie in system32.instalarea se opreste la 22%. am observat ca la o versiune mai noua mi se bloca la acelasi fisier la 29%. cu toate astea, am oprit instalarea si am pornit programul, care se instalase in cea mai mare parte. za merge ok, dar problema mea este cu acea intarziere. m-as putea astepta si pe viitor sa pice sistemul? este intarizerea cauzata de un conflict cu kav, de instalarea incompleta sau pur si simplu este ceva normal? ms

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iti dai seama ca un eventual conflict intre 2 programe nu duce la "nu mia recunoastea partitia". Cum adica "nu mia recunoastea"? Cum ai fi vrut tu sa instalezi peste windows ala vechi ?? De obicei se face cu formatare, altfel nu mai are nici un chichirez.

Poate ai vreun virus pe acolo.

Sau poate ti se duce hardul. Fa niste teste.

Foloseste alt antivirus/firewall, ai de unde alege: avira, nod32, comodo....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

firewall-ul windows-ului nu iti mai ajunge? si daca nu instaleaza doar un firewall tu cel mai probabil bagi o suita de securitate de la ZA si apare un conflict intre antivirusul de la ZA si Kaspersky

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu.

voiam sa instalez os pe alta partitie sau pe un stick ca sa nu pierd un anumit program instalat. nu recunostea, adica unknown format. oricum, am fost obligat sa formatez partitia cu vechiul os, ca sa merg mai departe si oricum s-a dovedit ca nu pierdeam nimic..

nu am avut nici un virus. nu stiu de ce a aparut eroarea dar am o banuiala.

intotdeauna am zis ca firewall-ul windowsului e destul. dar am vrut sa testez ceva nou.

za se instaleaza daca kav nu este instalat. am lasat za, am upgradat la za security suite si merge ok antivirusul si antispyware-ul. vreau sa-l vad o perioada

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Personal folosesc ZA de pe la versiunea 4 sau 5. Se intelege cu F-Secure, (F-Prot Win pe vremea aia), AVG si NOD32. Ca idee, nu stiu cum merge impreuna cu un KAV, dar personal nu imi place cum merge KAV-ul in sine. Il am la servici si cand incepe el sa scaneze de zor, un Quad Core cu 2 GB DDRAM 2 deabia isi tarsaie mouse-ul pe monitor. La NOD32 n-am problema asta, e chiar ok iar compul de acasa este mai slab (Athlon 64x2 / 939 / 4200+ . 2 GB DDRAM 1).

 

Mici chestii, faine dupa parerea mea, la ZA :

- poti sa selectezi o aplicatie pentru care sa deblochezi un port anume, pe ala sa nu faca nici un fel de securizare (util pentru torrent si DC)

- poti sa faci o mica retea de calculatoare care au ZA si pe care sa le pui ca si "trusted" unele fatza de altele, ele intre ele se vor vedea in retea dar un altul din aceeasi retea cu ele nu va reusi sa le acceseze.

- nu incearca sa iti contorizeze fiecare program cu ce viteza face trafic pe net, ceea ce, dupa cum se stie, ingreuneaza foarte mult transferul in sine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trei reply-uri ~off-topic transferate aici : http://www.roportal.ro/discutii/ftopic60560.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×