Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
stoian alex

errori la toate jocurile

Rate this topic

Recommended Posts

Am si eu probleme cu calculatorul.Cand intru in orice joc imi da eroare cu "Send si Dont Send".La inceput can mai mergea kte un joc incepeau sa imi dispara unele iconite de pe desktop si cand apasam ATL+TAB.Dupa un timp incepeam sa primesc erori cu direct 3D aplication si "run time error C++"iar daca nu inchid jocul mi se prabuseste windowsul(se reseteaza dupa cateva secunde de la erori).Stie careva de la ce poate sa imi dea aceste erori?Va rog daca puteti sa-mi raspundeti pls :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am facut toate testele de la DirectX Diagnostic si nu imi da erori.Si windowsul lam reinstalat si tot la fel pateam.dak e de la hardware cum pot sa aflu de la care componeta im da erori daca testele nu dau eroare?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testele de la directx sint doar niste pseudo-teste, la placa video si audio. Adica mai mult la softul/driverele aferente.

Fa teste cum ti-am spus eu ami sus nitel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E de la driverul placii video...cel putin,la mine asa era,si facea la fel.Cu driverele de pe net,care cica sunt pentru placa mea,nu vroia sa mearga...doar cu ala din Windows,pe care nu a trebuit sa-l instalez...noroc ca pastrasem un system restore point,asa ca am putut sa revin la starea initiala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×