Sari la conținut
Forum Roportal
crista_c

Cum este barbatul Capricorn intr-o relatie?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am avut si eu o relatie cu un capricorn si din fericire s-a sfarsit, ca altfel nu stiu unde ar fi ajuns... Acum sunt mult mai fericita.

Eu am auzit ca persoanele de sub zodia capricorn sunt în mare parte solitari, perspectiva lor este una realistă și materialistă și încearcă să întoarcă totul în avantajul lor. Daca vrei sa citesti mai multe despre aceasta zodie, poti intra aici > https://www.steahoroscop.ro Mai mult, unul din viciile lor este răutatea care poate deveni o obsesie. Încearcă să facă lucrurile sigur, lucru care duce la un alt viciu - lipsa de scrupule. Nu cunosc generozitatea fiindcă judecă tot din punctul lor de vedere. Sunt predispuși la multe maladii, de aceea sunt bolnavi deseori. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:haha:  Deci ca sfat primim deja de la 2 persoane sa nu ne complicam cu barbati din aceasta zodie!!!   

Ma intreb totusi cum se ajunge pan-acolo sa se constate aceste defecte???   

Nu se legitimeaza din primul moment individul cunoscut cu care s-a tinut o relatie deja???  ca din prima intalnire nu se ajunge asa departe.

 

Ma amuza fraza asta: "Sunt predispuși la multe maladii, de aceea sunt bolnavi deseori"  :rot:compus dupa multa judecata.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Horoscop 10 august 2018: Capricornii risca sa aiba probleme de sanatate!

Asta ne mai lipsea ... boli, parca nu-i deajuns caldura de suportat, urmat de praf si mirosuri curioase ca din mormant, poate de aici ni se trage boala!!! :dry:

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hey! Haideti sa va spun o poveste: eu o dna capricorn, el un domn capricorn, nascuti amandoi pe 25.12! Suntem prieteni foarte buni de 18 ani si fosti colegi de serviciu, casatoriti fiecare cu altcineva: eu cu un rac, el cu taur, amandoi avand la activ casnicii de peste 22 ani; avem cate un copil fiecare din aceste casnicii. 

Timp de 17 ani s a tinut dupa mine, dar de fiecare data l am refuzat. I am cazut cu tronc de la inceput, doar ca eu nu l vedeam in postura unui eventual iubit si mai ales ca am considerat intotdeauna ca prietenia noastra se va strica, lucru inacceptabil pentru mine; mi a fost piatra de temelie in toti acesti ani, fiind singura pers la care am apelat in caz de nevoie si m a ajutat (exceptie facand parintii mei, care au fost minunati).

Casnicia mea cu dl rac...ma scoate din minti ca trebuie sa l imping de la spate pt a fi mai ambitios si pt a lupta pt ceva (sunt mult mai multe parti negative, dar nu discut despre ele); cand intra in panica, nu stie ce sa faca si reactioneaza opus de cum ar trebui - de ex cand sunt bolnava si e neputincios (chiar in mom in care eu am nevoie de ajutor si sustinere, sau macar sa fiu lasata in pace), etc. Sunt convinsa ca sotul meu are si el sa mi reproseze destule...

Casnicia lui cu dna taur: nu cred ca vreodata voi reusi sa o egalez din anumite pct de vedere avand in ved ca deja este un cuplu format si sudat in viata cotidiana (sexual este absolut clar ca am intrecut o cu muuult si asta pt ca suntem total diferite).

Deci...suntem de 1 an impreuna....este extrem de greu datorita caracterului lui obsedant pe anumite aspecte ale relatiei. Din pdv sexual este absolut uimitor ce se intampla. Ne potrivim ca 2 picaturi de apa! Am stabilit clar: el domina, doar ca mai dau si eu din gura, ceea ce il cam scote din minti (sunt capricorn pana la urma). 

Dl meu este cam asa: rece, calculat, serios, arogant, muncitor (ceea ce ma face sa l admir ffff mult), inteligent si destept; dar, de asemenea, este tandru, dulce cand simte un puternic sentiment de afectiune, atent, intotdeauna stie cum sa mi transmita cuvintele necesare pt a ma ajuta si lamuri sa inteleg cum este o anumita problema (si eu ii aduc acest plus), posesiv, gelos (desi el sustine ca nu!!!), se tine de cuvant cand promite ceva si cere sa i se ofere cat mai mult pt a obtine ceea ce el considera ca ii este de drept. Mai face ceva de care sunt contienta si cu care tb sa am grija: el nu vorbeste despre problemele lui sau despre sentimentele lui (decat f rar), dar este extrem de interesat de ale mele pt a stii cum si cand sa ma atace daca va fi nevoie sa ma raneasca! Si credeti ma, ne intepam amadoi, doar ca el o face des si cand nu ar trebui, iar eu ca o femeie capricorn, calculez situatia si evident, ma retrag. Alteori, comentez, dar cu dragalasenie si seriozitate pt a nu l enerva, dar tot ii transmit in mare parte ce am de spus. FACE EXTREM DE URAT LA NERVI! Sa te fereasca sfantul sa nu stii cum sa l calmezi, ca iese urat (noroc ca sunt psiholog de meserie, dar tot mi au luat 4 ore sa l potolesc si sa castig o noapte de somn pt a se potoli putin!)

Ma urmareste ca pe o prada: vrea sa mi stie punctele sensibile (uneori ii comunic, alteori, cand stiu ca treaba e serioasa, ii ascund), vrea sa fie sigur de mine ca femeie a lui, ma testeaza, lupta pt mine pt a nu ma pierde (sotia lui stie de noi si credeti ma ca a facut orice a putut omeneste ca ea sa nu mi vina la usa!!!!!). Sa spunem ca, tinem cu dintii de o relatie pe care nu vrem sa o terminam si la CARE NU PUTEM RENUNTA oricate motive am avut si am cautat!

Comunicarea intre noi este extraordinara atunci cand este o discutie normala, ne cunoastem limitele (el tot incearca sa treaca peste ele, dar sunt locuri unde nu i permit nici eu accesul pt ca as deschide o usa periculoasa catre decaderea mea). este ca un joc, dar este un joc periculos pt sufletele noastre! Daca la inceput eu eram limitata si reticenta in relatia sexuala cu el - cum spune el "am gasit o sotie cuminte si ascultatoare" (imi reprimam dorintele pt a nu fi catalogata in vreun fel), a reusit Dzeul stie cum sa ma scoata din aceasta carapace si sa ies la suprafata. Ba mai mult, acum a ajuns el sa incerce sa se ridice la inaltimea solicitarilor mele. Noroc ca am cu cine!!!! Cine spune ca dpdv sexual te plictisesti cu un capricorn, inseamna ca nu se potriveste cu acest fel de om! 

Ce este cert: lupta daca stie pt ce si e in interesul lui; iubeste, dar in felul lui si nu te lasa sa pleci daca el nu vrea; este o pers pe care te poti baza atunci cand ai nevoie; este o pers cu care poti vorbi f multe si este deschis doar daca considera ca acea pers merita atentia lui. Este dificil sa traiesti cu un barbat capricorn pentru cei care nu l cunosc si nu l accepta asa cum este!

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
9 hours ago, Crissu2310 said:

  Din pdv sexual este absolut uimitor ce se intampla. Ne potrivim ca 2 picaturi de apa! Am stabilit clar: el domina, doar ca mai dau si eu din gura, ceea ce il cam scote din minti (sunt capricorn pana la urma). 

  

 

 

Marfă! Ce mai contează micile neînțelegeri, acolo?...

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Capricoarna și eu. El țap, eu capra cu ascendent in scorpie, el taur.Dominatori amândoi și kinky. Când plecăm undeva luam cu noi trusa de fetiș, sa nu se uite socri că se crucesc.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×