Sari la conținut
Forum Roportal
ramonel

Parul rar

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mare succes nu cred ca este cand incepe sa cada pudra din cap ca matreata ... sau ma insel, ca n-am auzit de asa metoda, la TV au aratat odata ceva noaptea dupa miezul noptii cand sint prezentate aceste reclamari de slabire, infrumusetare din cap pana-n picioare, unghii, par si mustati de eliminat, etc. 

 

Chair zilele astea am observat ca si parul meu s-a cam ingrosat ca era extra fin ... am folosit niste capsule de o vreme, cumparate din Costco, un magazin mare american, s-au dat la ieftinit in acea luna si am ridicat si eu o cutie cu 250 de capsule din piramida mare etalat la vedere.   N-are un nume de brand cum ne-am astepta, doar  Hair, Skin & Nails  foarte puternic va deveni daca se foloseste si contine 5000 mcg Biotin si Argan Oil Infused.   Culoarea capsulelor este asa de frumoasa ... pacat ca nu coloreaza parul un roz sidefat, insa are un miros de vitamine pe care nu suport si-l las afara o vreme altfel nu pot sa-l inghit.   Unghiile inca nu se arata puternice deloc si nici pe piele n-am observat nimic.

 

Cred ca nu va fi considerat reclamare ca n-am de gand sa vand nimic, nici n-as putea ca deja este in maini mai puternice decat bratul meu stang ca abia-l pot misca de ieri, l-am sucit in bucatarie cand sa scot o cratita din cabinet, de jos si am auzit ceva pocnitura, dar pe urma a inceput sa ma doara!!!    

 

Si asa este devreme sa vorbesc despre o reusita ca nu stiu cat timp sa folosesc si la ce sa ma mai astept ca unghiile inca se rup foarte usor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru par rar se poate folosi cu succes si produsul Halier. E un supliment din plante ce ajuta la asa ceva si care contribuie foarte bine si la stoparea caderii parului, dar si la indesirea parului.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca am auzit de foarte multe produse americane si planetare de vanzare pentru oricare parte din corp, insa n-am auzit pe nimeni sa-i fi crescut parul la loc de unde s-a rarit si a cazut, folosind aceste substante.   Ca ar fi transplantat par cineva, la fel n-am auzit, doar de cumparat 1-2 peruci si a devenit simplu intretinerea capilara.

Un caz aparte a fost cu o studenta din Ungaria, in State ii cadea parul, ajungand acasa, a fost internata in spital la Dermatologie, a stat 6 luni pentru tratament si a revenit cu par pe cap ca pe poze cu ani in urma.    Urzica a fost pomenita de ea ca a ajutat cel mai mult.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am observat ca de la placa de par se subtiaza si cade in draci. Poate sa fie si pe fond de stres. Oricum am aceeasi problema si stiu cat de frustrant/horror poate fi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×