Sari la conținut
Forum Roportal
omigs

Profesoara sarita!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

;) Salut...

 

Sunt un elev in generala clasa a 8-a ... anu acesta mi s`a schimbat profesoara de limba si literatura romana...

 

Aceasta ne`a dat lucrare la incepu de an ... lucrare initiala ... la care nici nu s-a uitat pe ea .... daca era corecta si avea o greseala de ortografie ... punea 4 pe lucrare...

 

nu am cum sa va povestesc ce gesturi face la ore...

 

O sa va povestesc cateva intamplari :

 

1.Dam lucrare .. si ora viitoare ni le corecteaza de fata cu noi... elevele bune care ii sunt la pregatire;) si invata ce si ce ... pune 10 pe lucrare fara a se uita pe ea... e normal asa ceva? iar la copii care sunt mai golanei mai retrasi sau care nu ii plac ei;)... nu se uita pe lucrare pune 3... exemplu : -AAAA popescu asta nu facu nimic oricum ... 2 ! pune 2 pe lucrare! si ne-a dat lucarile inapoi :( foarte multi copii au scris in lucarea aceea! deci au facut corect ... si lea dat 2;)

 

2.Noi normal avem 4 ore pe saptamana de romana... inainte de teze nu ziceam nimik k sa facem pregatire... dar akm la inceputu semestrului ia orice ora... se intelege bine cu toti profesori;) ia vrajit nuj stiu ce lea facut... azi ma enerva la culme... A venit la ora... m`a pus sa zic lectia ... am zis jumate ... am facut o greseala... 3 in catalog :cry: ... nu vreau sa ma laud da sunt un elev acceptabil :x: nu sunt prost... sa revenim ... s`a terminat ora de roamana ... nea luat ora viitoare de fizica... pentru ca a plecat dna de fizica nu putea... da... nu am zis nimik... s`a terminat ora de fizica... trebuia sa plecam acasa;) sa enervat din cauza unui elev... ne tine peste program o ora? e normal asa ceva?

 

3.exagereaza din toate punctele de vedere....Jur ca este bolnava psihic! vorbeste ceva la clasa ... daca un elev are pixu in mana si il invarte sau deschide capacu ce o face el ... se enerveaza : -E posibil asa ceva... nai pic de rusine in fata mea... cum iti permiti ma sa invarti pixu ala in fata mea.... Si continua asa 10 minute... si de aceea ne tine toata pauza...

 

4.Am o bratara la mana... nu se interzice in regulamentu scoli sa purtam bratari la mana sau lanturi sau alte chesti ? nu ?sau poate ca da dar.. ea m`a vazut cu ea la mana mi`a zis sa o dau jos ... insistam ca nu io dau ca mio ia si mia promis ca nu mio ia doar se uita la ea... iam dato Si face :Mersi ... se plimba putin prin clasa si si`o pune la mana ... E NORMAL ASA CEVA? si la alte fete - baeti le ia tot ce au pe ei si le pune pe ea..

 

5.Ne cheama la toate olimpiadele posibile!!!!!... si daca nu venim ne asculta data viitoare si pana la urma face ea ce face si tot iti da nota mica.... iar daca sti de 10! nu iti dau 9 ca n`ai fost la olimpiada! E normal asa CEVA?

 

6.Se intampla ceva in pauza facem o prostie ceva : Odata am avut o expozitie de picturi are celor de clasele 1-5 in clasa si unii copii din clasa leau mazgalit... iar directoru s`a enervat nea certat la ora ei... SI dupa ce a plecat EA DETECTIVA morala 20 de minute... scrieti pe un biletel fiecare cine a facut... unii copii chiar n`au stiut si de frica ... au scris alte persoane...

 

Dar se intampla si la alte ore ... Daca aude ca la o ora orice ora am facut ceva rau .. o prostie... la ora ei face investigatie.. si ne amenintza cu 3... si daca ne lom in gura cu ea ca nu stim cine a facut ... ne asculta si ne da 3.... chiar daca stim!

 

7.Este foarte buna prietena cu celalate profesoare de la alte materii si ne amenintza ca o sa aiba ea grija de noi ca nici la materiilea alea sa avem note mari...

 

8.La sedintze! vaiiiiiii cum am putut sa uit asa ceva... deci daca un parinte de la un elev vine la scoala... NU STIE CE SA MAI SCOATA PE GURA ... ne imbarligaaaaaaaaaaaaaaa doamnee..... inventeaza chesti pe care nimeni nu a auzit de ele... exemplu: O eleva a scris intro compunere ca in vacanta de vara ea statea pana seara tarziu afara... Iar draga noastra profesoara ia zis lu maikasa... ca ea a scris in lucrare ca toata vara a fost la discoteca;)....

 

9. SE BAGA in viata noastra PRIVATA>... daca un elev are un tel la el inchis! orikm ar fi... il cere

il pune sa`l deschida! si se uita prin mesajele lui prin apeluri prin poze... E NORMAL ASA CEVA?

 

10. Majoritatea dintre noi avem prietene !... ne intreaba cum le cheama ce si ce... se da bine pe langa noi ... rade cu noi ... vorbeste...ne da sfaturi...cum sa facem gesturi frumoase unei fete\baeti iar la sedintza cu parinti spune parintilor nostri ... ca suntem indragostitii ca de aia nu invatam.. sa ne interzica sa mai iesim in oraj ... DECI PUR SI SIMPLU SE BAGA IN VIATA NOASTRA... si ne afecteaza foarte mult!

 

11.Ne rupe caietele daca nu avem lini trase si alte chesti... daca avem lectii lipsa... iar unii copii din clasa noastra sunt destul de saraci .... nu au bani sa`si ia caiete si toate alea.... Caiete stundetesti mari... care costa 3-4 lei unu.... iar ea le rupe! daca gaseste greseli in ele ... caiete intregi cu 2 pagini scrise! E NORMAL ASA CEVA?

 

SI LISTA CONTINUA!!!!!!!!! CU foarte multe....

 

Este o profesoara tanara 30 de ani!

 

aaa mi`am adus aminte!

 

12. Ne povesteste la ore copilaria ei ... rade cu noi... ne zice ca cand era mica era profitoare era smechera.. era scorpie ... RECUNOASTE>>>! !!!! se lauda ca are miii de facultati si ca nustiu ce .... si ne TINE PE noi toata pauza;) pentru ca am tinut`o de vorba la ora... E NORMAL ASA CEVa?

 

 

Parerea voastra?

 

.....

 

 

Topic din partea unor elevi de clasa a 8-a...

Editat de omigs

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Unul la mana daca sunteti elevi de clasa a 8-a si profesoara voastra de romana se plange de voi ,atunci nu ma mir,la cum scrieti aici :) (nu ca as stii eu mai bine sa scriu da macar tac....)

Doi la mana cine va pune sa ii povestiti de pritenele sau prietenii vostri voastre,spunetii ca nu aveti si ca acum aveti lucruri mai importante.

Apoi pentru ce trebuie sa mai faci meditatii daca acum nu se mai da admitere sau capacitate? Parintii vostri au prea multi bani sii ii arunca degeaba,innainte intelegeam vroiau parintii sa le intre copii la un liceu bun,si na cica concurenta.

 

Mai si daca ati fi copii destepti simplu greva,eu cand eram in clasa a 7-a impreuna cu colegii mei am facut greva cu televiuziune chemata si ne-am plans,si cica era scoala cu renume.Si noi am facut greva din mai putin de atat,si ce am patit nimic, au venit parintii la scoala,le-am explicat situatia si noi si profesorii si s-a rezolvat.

Solutia poate nu e cea mai corecta dar in ziua de azi in Ro prea multe nu poti cu vorba buna,nu contest ca nu e tacanita profa aia ,insa mai intai cautati sa rezolvati pe cale pasnica dar daca nu se poate ,unitiva fortele si faceti ceva,in primul rand o plangere catre directiune,apoi catre inspectorat,si crede-ma asa ceva arde rau de tot un profesor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Iti spun sincer nu am exagerat deloc.... ! totul este adevarat!!!

 

 

 

Si alexeevna... pe internet pe calculator asa scriu... dar p caiete scriu normal

Pai faceti plangere,noi nu o sa facem asta nu avem cum,vb cu parintii si lucrurile se vor rezolva,crede-ma ca parintii pun mult pe ce zic copiii lor,chiar daca lasa impresia ca nu ii intereseaza,daca e ceva serios fac orice pentru a se rezolva situatia.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Iti spun sincer nu am exagerat deloc.... ! totul este adevarat!!!

Aşa,şi?!Cu ce vrei să te mai ajutăm?Ţi s-a spus că nu este normal,că trebuie să anunţi direcţiunea,inspectoratul,ai fost sfătuit să informezi părinţii.Te afli şi tu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ia reciteşte-te! Sper că din lene ai scris fără cratimă, ai tăiat nişte litere şi ai pus altele-n plus de-a moaca.

C

Editat de diclona

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Olimpiada e facultativa . Daca te duci e bine sa te duci din placere nu fortat . In rest sunt de acord cu postarile userilor de mai sus

Editat de loneliness4ever

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ia reciteşte-te! Sper că din lene ai scris fără cratimă, ai tăiat nişte litere şi ai pus altele-n plus de-a moaca.

C

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×