Sari la conținut
Forum Roportal
ironic

Ganduri fugare...

Postări Recomandate

Mari supărări când alții te tolerează, dar au păreri total opuse..

Csf. Ncsf.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ba, să va zic, să nu va zic...ba va zic...nici măcar la petreceri nu eram înțeleasă sau tolerată. In școală eram data afară de la ore și am fost și exmatriculată. Trei iubiți (fuckerz) m-au dat afara din casele lor. Unul la doua dimineața. La facultate...am fost poftita afară de câteva ori. Câteva bodegi mi-au interzis accesul. Ai mei m-au dat afara și oricum nu moștenesc nimic. De la părinți. 

In prezent se pare că oasele vor să plece din corpul meu sau cel puțin se pare că decât ceva gen. Spiritele nu mă părăsesc. Și nu mai pot sa dau cu mopul. Mă doare fizic cam tare dar ideea nu. Gen oricum sunt lazy, așa că, tu, boala sau gen ce vrei tu sa fii, bine ai revenit. Și oricum nu vă interesează asta așa că pa. Mâine sper sa nu devin iar oaia neagră, la ceremonia de...

Moaaama, ce mă dispera că aud până și cum își suflă nasul vecinii. Gemea una la fxtai și ăla zicea gen că o da mai tare decât iubi ei. Am gemut eu și am tras și câteva răgete sănătoase. S-a făcut liniște. Vreau sa știe și ei ce e aia porno grind. 

Dar eu nu ascult așa ceva. Mă duc să dau cu mopul. 

 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

But why? Gen m-au dat afara demult, am unde sta (chiar daca plătesc chirie) și mă simt și bine fara ei, uite, nici la ceremonia de mâine nu sunt invitați. Sunt prea obnoxious pentru ei și nu am nevoie de mediul lor toxic. Eu sunt bine. Și ei sunt bine. Au scăpat de antihrist.

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai bine fricos decat las, mai bine prost decat ticalos, mai bine fraier decat ipocrit, mai bine detestat pentru ceea ce esti decat admirat pentru ceea ce nu esti, mai bine acru decat gretos.

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×