sorina_gt 0 Raportează post Postat Martie 4, 2009 Ce retete traditionale internationale gatiti? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Aedrius R.J 3543 Raportează post Postat Martie 15, 2009 Paste Carbonara Timp de preparare: 30 min (complexitate redusa) Ingrediente: 1 punga paste 400 g, 300 g kaiser, costita sau sunculita taraneasca, 3 oua, 300 g parmezan, un cubulet de unt (pentru prajit), delikat, busuioc Mod de preparare: Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga in ele delikat si busuioc dupa gust. Se taie cubulete mici costita, kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc un pic in unt. Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale amestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 5 min cu capacul pus fara foc. Se servesc calde ornate cu busuioc uscat deasupra Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Mai 14, 2012 Datorita crearii subforumului Bucatarie internationala, topicul acesta nu-si mai are rostul. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri