Sari la conținut
Forum Roportal
sorina_gt

Retete traditionale internationale

Postări Recomandate

Paste Carbonara

 

Timp de preparare:

30 min (complexitate redusa)

 

Ingrediente:

1 punga paste 400 g, 300 g kaiser, costita sau sunculita taraneasca, 3 oua, 300 g parmezan, un cubulet de unt (pentru prajit), delikat, busuioc

 

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga in ele delikat si busuioc dupa gust.

 

Se taie cubulete mici costita, kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc un pic in unt.

 

Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale amestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 5 min cu capacul pus fara foc.

 

Se servesc calde ornate cu busuioc uscat deasupra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Datorita crearii subforumului Bucatarie internationala, topicul acesta nu-si mai are rostul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×