Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
sorina_gt

Retete traditionale internationale

Recommended Posts

Paste Carbonara

 

Timp de preparare:

30 min (complexitate redusa)

 

Ingrediente:

1 punga paste 400 g, 300 g kaiser, costita sau sunculita taraneasca, 3 oua, 300 g parmezan, un cubulet de unt (pentru prajit), delikat, busuioc

 

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga in ele delikat si busuioc dupa gust.

 

Se taie cubulete mici costita, kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc un pic in unt.

 

Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale amestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 5 min cu capacul pus fara foc.

 

Se servesc calde ornate cu busuioc uscat deasupra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Datorita crearii subforumului Bucatarie internationala, topicul acesta nu-si mai are rostul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×