Sari la conținut
Forum Roportal
carstean

Frunze de aloe

Postări Recomandate

Au trecut inca doi ani si uite am sosit sa va explic ca-i pacat sa va certati. Aloe vera este ca si toate alte aloi din familie OTRAVITOARE.

Aloe vera contine cam 82 materii alcalice si gelul care se afla in frunzele ei este foarte eficaciu contra exemelor de piele si pentru tratarea arsurilor. In tot cazul se face de ea numai uz extern. Toate cremele,sapunurile si alte cosmetice care contin Aloe vera sunt numai o excrocherie deoarece efectul binefacator a Aloe vera este valabil numai imediat ce este gelul scos din frunza.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

efectul binefacator al Aloe vera este valabil numai imediat ce este gelul scos din frunza.

 

:yes: si noi folosim proaspat la orice conditie: piele arsa de soare, rani dupa operatii,

pe cap sa creasca parul, pe taieturi de orice natura, pe intepaturi de scorpion :crazy: sau paianjeni otravitori si mortali ca Vaduva Neagra, se bea natur sau diluat, cu lamiie ca e gretos ca sa ajute la indigestie, pe cot sau calcaii, etc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma omule,am scris ca nu se mananca si nu se pune pe rani deschise . Sucul sau gelul sunt otravitori. Maca ai mancat si nu ai simtit nimica poate nu ai mancat destul,in tot cazul sa speri ca nu a facut pagube interne pe lung timp ca de exemplu rinichii sa lucreze cu randament mic sau alte belele. In tara mea gasesti Aloe vera in multe gradini inclusiv a mea. Citeste articolul despre aloe care l-am pus la subiectul sanatate ca nu am vazut pe ista inainte.

 

Daca vrei sa-ti creasca parul pe chelie,freacate cu balegar ca tratamentul va avea acelas succes ca si cum te freci cu gel natural de Aloe vera. Aveti in Romania scorpioni si "vaduva neagra"? Ca sa-i omori cu frunza de aloe trebuie sa fie o frunza mai mare si mai grea ca altfel nu sa-i omori. Poate te ajuti de o matura ca-i mai eficacie.

Editat de Evreul

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aveti in Romania scorpioni si "vaduva neagra"? Ca sa-i omori cu frunza de aloe trebuie sa fie o frunza mai mare si mai grea ca altfel nu sa-i omori. Poate te ajuti de o matura ca-i mai eficacie.

 

Omule, n-am vazut postarea asta cu 1 an in urma si spre surprinderea ta nimeni nu moare de la suc sau gel de Aloe ca se vind si in magazine deloc ieftine, iat paianjenii dar mai ales scorpionii nu mor de matura!!! Nici chiar o mare frunza de aloe de 10 kg nu-i omoara!!! e plin locul in toamna de ei in Phoenix unde eu locuiesc. Am scris ca se pun pe intepaturile provocate de aceste insecte nu de exterminarea lor am vorbit.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma oama. Aloya Vera nu are "suc" ci gel. Acest gel este eficaciu la tratamentul eczemelor de piele,arsurilor si numai in tratament extern deoarece gelul este otravitor. Ce cumperi tu cu multi bani si ti se promite este facut cu "suc de alovera,contine poate 1% de gel ca nimeni nu vrea sa ajunga la puscarie. Am acasa cateva zeci de plante Aloya Vera . Le tin de cam 20 de ani. Am luat parte inainte cu ani la cercetari ca sa se descopera care materii binefacatoare sunt in acest gel si sa vedem daca se vor putea prepara prin sinteza. Rezultatul a fost ca acest gel contine 82 de materii alcalice si mai mult ca probabil ca efectele promise de aceasta planta este de fapt un lung sir de interactii intre aceste materii alcalice. De sinteza lor,asta nu vine in discutie. Inca ceva:

Deoarece o parte din aceste materii alcalice se oxideaza imediat ce vin in legatura cu aerul,ele isi pierd propietatile initiale si gelul se prefaca in nimica in moment ce se amesteca in sapunuri , alifii si cosmetice. Gelul este otravitor cum este gelul toatelor alte plante din familia Aloyor.

 

De la wiki:

 

Toxiciti

In 2011, the NTP carried out a series of short- and long-term carcinogenicity studies of a nondecolorized whole leaf extract of Aloe barbadensis miller (Aloe vera) in rats and mice, in which the extracts were fed to the rodents in drinking water.[4] The studies found "clear evidence of carcinogenic activity" in the rats, but "no evidence of carcinogenic activity" in the mice. Both the mice and rats had increased amounts of noncancerous lesions in various tissues. The NTP believes further studies of oral preparations of aloe are important, as are studies of the oral exposure of humans to aloe; topical preparations are still considered safe.[4]

Oral ingestion of Aloe vera may also cause diarrhea, which in turn can lead to electrolyte imbalance, kidney dysfunction, dry mouth, headache, and nausea, while topical application may induce contact dermatitis, erythema, or phototoxicity

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×