Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Sall...am si eu o rugaminte la voi ! Tocmai ce mi`am luat un mp4 Philips GoGear SA61XX si cand vreau sa ma uit la filme nu`mi ia subtitrarea ! Filmele le convertesc cu Media Converter for Philips ! Am incercat sa pun acelasi nume si la film si la subtitrare dar tot nu mi`o incarca !

 

Ms anticipat !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am si eu o "problema mp4", titlul se potriveste dar nu are legatura cu ce s-a scris mai sus, nici nu am gasit un topic care sa se refere exact la problema mea, sper totusi ca cineva imi va putea raspunde.

Deci: am sters din greseala niste videoclipuri (fisiere mp4) facute cu telefonul. dupa luuuungi cautari si incercari, am reusit sa le dau recovery de pe cardul telefonului, dar bineinteles, acum nu mai merge absolut niciunul. in programul cu care le-am salvat scria undeva probability for recover: poor or average. ma gandeam ca or sa se vada intrerupt sau aiurea, dar chiar deloc.....

am tot cautat programe de repair corrupt mp4 sau ceva de genul, dar nu am reusit mai nimic. am mai citit si ca s-ar putea modifica undeva the header of the file, dar nu stiu..........E cineva care stie ce as putea sa fac? Multumesc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×