Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
eol_me

premonitie

Recommended Posts

actiunea se petrece in data de 12.02.2009 (joi)

la 0ra10 dimineata am plecat la un drum mai lung ,am plecat din bucuresti spre pitesti pe autostrada A1

inainte sa plec prietena mea m-a tot zapacit de cap sa merg incet ca ploua ,sa merg incet ca a visat urat, sa merg incet si cu ATENTIE! (de obicei nu e asa de ingrijorata ,mai ales ca ma stie destul de prudent la volan)

in momentul in care am intrat pe autostrada ...am avut un sentiment foarte ciudat..simteam o reala teama ,un sentiment de neliniste

la km 49 am avut un fel de viziune ,in care ma vedeam facand accident ..rasturnandu-ma cu masina ..m-am vazut foarte clar cum o sun si o anunt ca am avut accident ,am vazut chiar si modul in care voi face accidentul ,prin dereapaj

la km 52 aproximativ 3 min mai tarziu am avut accidentul din viziunea mea!!!!!eram cu masina aproape rasturnata pe camp ,eram cu telefonul la ureche ,sunand-o pe prietena mea s-o anunt EXACT ca in viziune pe care am avut-o cu 3 minute in urma...socul a fost imens!! nu-mi venea sa cred..

asteptand platforma si politia in mijlocul c

Share this post


Link to post
Share on other sites

dacai vei invata din aceasta experienta, daca se mai intampla ar trebui sa eviti momentul, astfel schimbi 'viitorul'. daca nu crezi ca ai vazut ceva din viitorul tau sau ca totul a fost asa o 'intamplare', atunci probabil trebuie sa ti se mai intample, pana cand vei afla ce trebuie sa afli :spiteful: teoretic daca nu inveti dintr-o experienta, se va mai intampla, pana cand vei intelege de ce se intampla si vei ajunge sa schimbi viitorul sau ce trebuie schimbat. nimic nu e fix. totul sta in puterea ta. trebuie sa ai curaj, printre altele. a fost singura data cand ai experimentat o asemenea 'viziune' (o scurta vedere in propriul viitor)? iti recomand sa vezi filmul Minority Report, in acest sens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
a fost singura data cand ai experimentat o asemenea 'viziune' (o scurta vedere in propriul viitor)? iti recomand sa vezi filmul Minority Report, in acest sens.

 

da, a fost prima data...la un moment dat ,mi-am zis ca e o prostie :lol2: "mama ce imaginatie bolnava am"

dar peste 2-3 min s-a intamplat nenorocirea ..m-a bufnit rasul si plansul in acelasi timp ,nu-mi venea sa cred !!

o experienta care m-a pus serios pe ganduri :spiteful:

@me and just me, nu beau alcool!!

Edited by eol_me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi s-a intamplat si mie asa ceva de cateva ori. La fel ca si la tine, premonitii am avut doar cand era de rau, cand urma sa se intample ceva rau in special cu alte persoane, nu cu mine.

Legat de mine insa, daca tot ai adus vorba de accidente rutiere, pot spune ca mi-am privit moartea drept in fata. Eram pe undeva prin apropiere de Valcea cand am incercat sa depasesc doua masini. M-am asigurat, am vazut ca nu vine nimeni si m-am bagat pe contrasens. Ca din nimic in fata mea a aparut o masina la distanta foarte mica de mine care cu siguranta avea mai mult de vreo 120 km/h. E posibil sa n-o fi observat desi sunt foarte sigur ca am vazut bine ca strada era goala. In fine...Problema a fost ca nu puteam sa ma bag inapoi in sirul de masini din care iesisem pt ca nu aveam loc, din fata venea masina...Ce era de facut?

Atunci am perceput totul ca un film dat cu incetinitorul. Acea fractiune de secunda mi s-a parut o vesnicie in care eu ma gandeam ce sa fac in situatia data. Apoi am auzit o voce care mi-a spus"Ia-o la stanga!" Asa am si facut. Am smucit de volan spre stanga, am trecut exact printre 2 pomi si am mers cred ca vreo 500 m pe camp pana m-am oprit tot gandindu-ma "oare pe care parte o sa ma rastorn?" Alt miracol:pe acea portiune de drum nu era sant pe marginea drumului. Dupa ce m-am oprit am intors si am intrat inapoi pe sosea si nu m-am mai oprit pana la destinatie.

Mentionez ca nu bausem alcool (alcoolul l-am baut seara dupa ce am ajuns si am realizat ce s-a intamplat defapt :spiteful:), nu ma luat nici droguri sau medicamente si nu eram nici macar obosit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×