Sari la conținut
Forum Roportal
halip

Ridurile, bata-le vina!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Serul de gene Pure  e si el bun pentru cearcanele de la ochi. Totusi alimentatia e singura care ne poate ajuta sa avem o piele mai fina si mai catifelata.

Serurile pot sa fie si ele destul de bunicele pentru eliminarea ridurilor sau cearcanelor. Problema e ca sint putin cam scumpe.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mancati piersici ... si alte fructe si legume verzi si cruditati macar peste vara, veti avea surpriza vietii care se vede pe piele!!!   Impuscati 2 iepuri cu un glonte ca va satura de foame dar capatati si o radianta ce nu se poate cumpara nici cu 1 milion. 

In Franta se reclama piersicii asa: -"C'est un péché de ne pas manger de pêches en été!!!"  =  Este un pacat de a nu manca piersici vara!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Curat si manac mango, cu samburele ma frec pe fata si pe gat, fiind foarte copt fructul mai iau din pulpa sa ma ung bine.  Las o ora sa se usuce si sa intre in piele dupa care merg sub dus.   Se va simti ca s-a strans pielea fetei, eu nu mai dau cu nici o crema dupa asta ca n-am pielea asa de uscata nici in vremuri toride, dar ma simt foarte fresh.  Mai dau si pe calcai cu acea sambure ca am destule acum.   Asa fac si cu piersici, si aproape toate fructele, le mai dau prin masina pepenii galbeni sau care-s mai tari la miez ca nu pot astepta pana se coace!!!   Sint cele mai originale si sanatoase remedii de frumusete  pana una-alta.                  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×