Dyadea 0 Report post Posted February 12, 2009 Am adus Gramada de bobi si la tine. Te invit sa cunosti o lume de care ti-e dor. Arome pe care nu le-ai simtit de mult, iubiri de care nu ai avut curajul sa vorbesti. Te invit in sufrageria mea cu toamna permanenta, unde viata mi-e geamana cu a ta. Pentru simplu fapt ca si eu ma bucur, si plang, si sper si lupt. Intre noi sunt doar cuvintele. Si fara ele, am fi niste ganduri ratacite. Te astept la aburul unei cafele fierbinti. Te astept acasa! www.andreeacaprescu.net Share this post Link to post Share on other sites
joannahart 53 Report post Posted February 12, 2009 Eu vin Da-mi adresa te rog :blink: Share this post Link to post Share on other sites
MissHyde 43,100 Report post Posted February 12, 2009 :blink: :) ?! Eu vreau sa mi se ghiceasca in bobi...boabe, bobi, whateva'. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Crysstian 0 Report post Posted December 8, 2009 Am adus Gramada de bobi si la tine. Te invit sa cunosti o lume de care ti-e dor. Arome pe care nu le-ai simtit de mult, iubiri de care nu ai avut curajul sa vorbesti. Te invit in sufrageria mea cu toamna permanenta, unde viata mi-e geamana cu a ta. Pentru simplu fapt ca si eu ma bucur, si plang, si sper si lupt. Intre noi sunt doar cuvintele. Si fara ele, am fi niste ganduri ratacite. Te astept la aburul unei cafele fierbinti. Te astept Andreea...ai si un forum al tau? In gramada ta de bobi intru zilnic...dar as fi vrut sa ai si un Forum... :friends: Share this post Link to post Share on other sites