Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Dyadea

GRAMADA DE BOBI

Rate this topic

Recommended Posts

Am adus Gramada de bobi si la tine. Te invit sa cunosti o lume de care ti-e dor. Arome pe care nu le-ai simtit de mult, iubiri de care nu ai avut curajul sa vorbesti. Te invit in sufrageria mea cu toamna permanenta, unde viata mi-e geamana cu a ta. Pentru simplu fapt ca si eu ma bucur, si plang, si sper si lupt. Intre noi sunt doar cuvintele. Si fara ele, am fi niste ganduri ratacite. Te astept la aburul unei cafele fierbinti. Te astept acasa!

www.andreeacaprescu.net

post-208212-1234434289_thumb.jpg

Am adus Gramada de bobi si la tine. Te invit sa cunosti o lume de care ti-e dor. Arome pe care nu le-ai simtit de mult, iubiri de care nu ai avut curajul sa vorbesti. Te invit in sufrageria mea cu toamna permanenta, unde viata mi-e geamana cu a ta. Pentru simplu fapt ca si eu ma bucur, si plang, si sper si lupt. Intre noi sunt doar cuvintele. Si fara ele, am fi niste ganduri ratacite. Te astept la aburul unei cafele fierbinti. Te astept

Andreea...ai si un forum al tau? In gramada ta de bobi intru zilnic...dar as fi vrut sa ai si un Forum... :friends: