Sari la conținut
Forum Roportal
mmmbop

achizitionare telefon mobil

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua.

 

Doresc sa imi cumpar un telefon nou, in jurul a 600 ron (la abonament) si nu stiu ce sa aleg. Nu ma pricep mai deloc la aceste gadget-uri asa ca as vrea un sfat de la dumneavoastra.

 

Ma intereseaza cel mai si cel mai mult sa tina bateria 4-5 zile si sa nu il bag in service dupa primele luni. Sa fie color si polifonic, nu neaparat sa aiba tot felul de functii pentru ascultat muzica (am deja un tripod :stars: ). Ca design, nu sunt pretentios, poate doar sa fie "subtire" (pana de curand am avut o "caramida" ce mi-a rupt absolut toate buzunarele...). Recunosc ca ma atrag cele cu clapa sau cu slide, dar pe primul plan este utilitatea.

 

Ca firma, nu am preferinta, atat timp cat functioneaza. Totusi, din ce am discutat cu oameni mai priceputi ca mine, Nokia ramane lider incontestabil la acest capitol.

 

Astept parerile dumneavoastra. Va multumesc pentru ajutor.

 

Cu respect,

B.A.S.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Telefoanele Nokia au o baterie si o rezistenta la socuri foarte mare,dar daca vrei "subtire" si stliat iti recomand cu cea mai mare incredere Lg Buzunarele tale o sa-ti multumeasca :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tot la Nokia te sfatuiesc sa ramai , exista si aici modele mai ,,subtiri" .Sfatul meu este sa renunti la cele cu clapeta sau slide , se strica repede .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×