Sari la conținut
Forum Roportal
Ela1304

Pareri despre Aesthetic Line, Dr Hatami

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna tuturor!

 

Sunt noua pe aici... de cateva zile am tot citit discutiile voastre si m-am hotatrat sa va cer si eu ajutorul :o:

 

Din totdeauna am fost stresata de marimea nasului meu...iar in ultima vreme a devenit un pic de obsesie...Mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa imi fac operatie, insa am descoperit ca greul abia acum a venit... Habar nu am unde sa imi fac operatia asta!!! am tot vazut pe aici ca multa lume il lauda pe Dr. Antohi. Eu insa cunosc o tipa care s-a operat la Aesthetic si arata superb, are un nas, dupa parerea mea, perfect (m-am holbat o seara intreaga la nasul ei si nu i-am gasit nici un defect), iar despre medici, are numai cuvinte de lauda. Urmeaza sa ma mai intalnesc o data cu ea ca sa ii pun mai multe intrebari. In schimb, in "cercetarile" mele pe net, am descoperit un articol al unei fete care s-a operat la medicii Hatami si care ii acuza ca i-au stricat nasul si ca a fost nevoie de un an intreg si multi bani ca sa repare ce au stricat ei.... asa ca .. nu stiu ce sa mai cred. Astfel ca le rog din suflet pe cele care si-au facut operatie de rinoplastie la Aesthetic sa imi povesteasca cum a decurs totul!

 

Multumesc mult!

Editat de Enki

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca am vazut si eu vreo 2 cazuri operate de doctorul Dobos si aratau f bine.In ceea ce priveste subiectul deschis despre doctorii aceia turci sau ce-or fi ,doamne fereste sa mai dai si bani grei si sa mai ajungi si mutilat!?Nu numai ca m-am ingrozit cand am vazut pozele,dar mi-a si trecut avintul pe care il aveam de a-mi opera nasul cindva.Cred ca e devastata biata fata si sper ca nu a mai patit si prin America ceva!Nu stiu nici un caz operat de acesti turci si am convingerea ca ,daca erau cunoscuti la ei in tara, nu ar mai fugi in Romania sa profeseze,mai ales ca turcoaicele sunt cunoscute cu nasuri inspaimintatoare!Astia fac si studiile pe bani grei fara sa invete,si am inteles ca medicina oricum e mai grea decat alte facultati!Ati auzit de medicii aia palestinieni care luau 5000 euro sa ajute femeile sa ramina gravide si apoi le furau ovule si le vindeau pe bani grei altor nenorocite fapturi ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

buna ! sunt noua aici si sper sa va pot ajuta cu cateva date. m-am operat la nas acum fix 2 sapt. ( rinoplastie). acum 5 ani am facut septoplastie si mucotomie ( pt rinita). in sfarsit mi-am facut curaj si mi-am facut si rinoplastie. m-am operat in craiova la dr tanase ( super om). am stat 5 zile cu mesele in nas si cu o masca pe nas. a fost un chin, dar a meritat. imediat ce mi-au fost scoase pasamentele nasul arata superb din profil, dar din fata era f umflat. sincer, m-am cam speriat, dar acum deja arata bine. totusi, as zice ca operatia a fost mai mult un moft. nasul era subtire, dar din profil avea un pic de cocoasa( cauzata de un mic accident din copilarie). operatia a durat 1 ora. am avut anestezie generala. dupa , nu am avut dureri, dar un mare disconfort cauzat de mese si de respiratul pe gura. acum , la 2 saptamani, s-a desumflat destul de mult, insa dl doctor mi-a zis ca va fi mult mai mic si mai subtire. ma bucur ca am avut curajul sa ma operez aici si ca nu am cheltuit o gramada de bani prin clinici particulare. :boredom:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×