Sari la conținut
Forum Roportal
Cristi^

DVD-RW ASUS

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am luat un dvd-rw Asus 2014s1 am scris cu el 1 DVD apoi a inceput sa faca scrieri aiurea, facea cerculete pe dvd-uri. Am fost cu el la garantie mi-au dat altul nou dupa 2 luni :o: Am primit unul nou l-am pus si aceeasi problema si culmea fata de cel dinainte numai vrea sa citeasca nici DVD-uri decat unele si foarte rar si nu mai recunoaste DVD-urile goale. Cu CD-urile se descurca impecabil n-am ce sa zic. Am schimbat pamblica IDE, e singur pe master. Nu cred ca de la pamblica ar fi problema caci nu citeste aproape nici un dvd si fara pamblica. Daca il lasi o ora sa se chinuie sa citeasca asa si face. Am avut numai unitati asus dupa 4 ani merg impecabil facute in taiwan. Acum dvd-rw chinezesc nush ce are de nu vrea sa-si faca treaba. E o posibilitate ca sursa sa fie de vina? CD-uri scrie excelent

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Am luat un dvd-rw Asus 2014s1 am scris cu el 1 DVD apoi a inceput sa faca scrieri aiurea, facea cerculete pe dvd-uri. Am fost cu el la garantie mi-au dat altul nou dupa 2 luni :doh: Am primit unul nou l-am pus si aceeasi problema si culmea fata de cel dinainte numai vrea sa citeasca nici DVD-uri decat unele si foarte rar si nu mai recunoaste DVD-urile goale. Cu CD-urile se descurca impecabil n-am ce sa zic. Am schimbat pamblica IDE, e singur pe master. Nu cred ca de la pamblica ar fi problema caci nu citeste aproape nici un dvd si fara pamblica. Daca il lasi o ora sa se chinuie sa citeasca asa si face. Am avut numai unitati asus dupa 4 ani merg impecabil facute in taiwan. Acum dvd-rw chinezesc nush ce are de nu vrea sa-si faca treaba. E o posibilitate ca sursa sa fie de vina? CD-uri scrie excelent

 

Ciudat :o: . Parerea mea e sa il schimbi. Nu cred ca ar avea celelalte piese ale pc-ului ceva cu dwd-rw-ul tau. Dute la garantie daca inca mai e in garantie si spunele ca problema e aceeasi si mai pune ceva bani in plus si cumpara alta firma sau alt model de Asus.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

chiar nu am auzit asa ceva ,''sa scrie cerculete" ,insa daca este cum spui trebuie sa te duci cu el inapoi si sa il schimbe.Cred ca are ceva pe la lentila cu laser .Eu am avut un combi cd dvd rw si abia dupa 6 luni a inceput sa nu mai scrie dvd ,dar cd -uri scria.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu Sony printre altele am patit sa imi citeasca cd-uri zgariate vai mama lor dar pe cele noi nici pomeneala dupa 6 luni de draci l-am scos in spatele bloclului si i-am dat foc ......eu in LG am incredere am avut unul care mi-a citit un dvd dupa ce am decojit aproape jumatate din el aveam si niste poze pe undeva cu faza asta :lol2:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ciudat ,dupa 6 luni LG-ul meu combi nu mai scria decat cd-uri si dupa inca ceva timp nici macar atat ,m-am invatat minte ...este bun ceea ce ai si merge...acum (de vreo4 luni )am un Asus dvdrw lightsrybe--nu cred ca am scris bine--totusi destul de folosit de mine ,fiind in garantie, pana acum nu mi-a facut nici o problema ,ca si programele antivirus sau altceva ,(ca si Csifer)nu pot spune 100%ca o unitate optica este mai buna decat alta...cred ca depinde ce luam din magazin ,sau de unde luam...-si banuiesc ca ar depinde si de cum il folosim-,de fapt asta ar fi mai mult o intrebare .Ca un exemplu ar fi bun un topic despre pareri cum ar trebui sa folosim o unitate optica sau un sistem PC ,sau orice altceva...Va salut pe toti.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×