Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
stiri

Regele hotilor, un copil de 14 ani

Recommended Posts

Regele hotilor, un copil de 14 ani

Mihai Soica

Vineri, 07 Octombrie 2005

 

Cel mai versat hot clujean, Grigore Moldovan, alias „Bobita” a fost arestat. Pana acum, el nu a putut fi tras la raspundere pentru ca abia pe 23 septembrie a implinit 14 ani, varsta de la care poate raspunde penal. Gasca lui Bobita a terorizat Clujul si le-a scos peri albi multor politisti. De fiecare data, ei erau nevoiti sa ridice din umeri cand veneau sa se planga persoanele carora li s-au furat mii sau zeci de mii de euro.

400 de spargeri

 

Potrivit comisarului Marcel Bontidean, de la IPJ Cluj, Bobita a dat aproximativ 400 de spargeri, valoarea bunurilor furate depasind cateva miliarde de lei. „Practic, in fiecare zi era pe la politie. Dar pentru ca nu avea 14 ani nu raspundea penal. Il aduceam, recunostea, si dupa aceea pleca asa cum a venit pentru ca nu-i puteam face nimic”, ne-a declarat comisarul Bontidean. Ofiterul mai spune ca baiatul era ajutat de tatal sau vitreg, arestat la randul lui, care-i ascundea banii in diferite locuri.

Cel mai mare furt marca „Bobita” este, potrivit ofiterului, unul de aproximativ 500 de milioane de lei, bani pe care i-a sustras din locuinta unui clujean care tocmai vanduse o casa. In cursul zilei de marti, un judecator de la Judecatoria Cluj-Napoca a emis pe numele lui un mandat de arestare, baiatul fiind considerat inamicul public numarul unu al Clujului.

 

Pe picior mare

 

Comisarul Bontidean spune ca grupul condus de Bobita, cu cativa ani mai mic decat restul membrilor, traia pe picioar mare, „plateau triplu aproape tot ce cumparau”, spune ofiterul. „Cand aveau bani, dormeau prin locuri luxoase, iar cand nu, prin canale”, adauga ofiterul.

De notorietate sunt intamplarile in care Bobita a comandat unei firme de taximetrie din Bistrita sa-i aduca la Cluj alimente de la supermarketuri din judetul vecin. „Cursa a fost vreo 5 milioane de lei plus banii pe alimente. Cand taximetristul a vazut ca sunt copii cei care au facut comanda a avut unele semne de intrebare. Bobita a scos din buzunar un teanc de cateva mii de euro a platit tot si i-a lasat omului un ciubuc gras. Cand taximetristul l-a intrebat de unde are atatia bani, Bobita i-a spus ca are o matusa in Anglia care are grija de el”, ne-a declarat procurorul care a cerut arestarea baiatului.

 

N-a mai ajuns in Italia

 

Cu cateva zile inainte de a implini 14 ani, Bobita a anuntat ca-si va lua prietena si vor pleca in Italia. De ce in Italia? Pentru ca acolo ar mai fi castigat inca doi ani, varsta de la care tinerii nu sunt trasi la raspundere fiind 16 ani. Planul lui Bobita a fost spulberat de impetuozitatea lui. El nu s-a putut insa abtine si a spart, in ultima saptamana, 14 locuinte. Cate doua pe zi, spun procurorii care au cerut mandatul de arestare.

 

Sursa: Evenimentul Zilei

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se vede ca baiatu o are in singe pina in strafundurile ADN-ului.

Pe asta nu-l mai schimbi de ii dai 30 de ani de puscarie sau nush ce alte metode de corectie.

In puscarie va invata mult mai multe. E ca un seminar pt ei :hi:.

Asta e...Daca mai toti o lalaie cu drepturile omului atunci tragem ponoasele.

:hi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dumnezeule... tin minte ca am vazut un reportaj in care ... a cerut o cana cu apa ..si pana a venit din bucatarie cu cana respective ... tipu.. luase din haina proprietarului... 3000euro... Tare pustiu ... avea un "dar de Sus" :hi:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×