Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

In primul rand as dori sa am viziuni din vietile anterioare ale oamenilor.Apoi sa pot calatori in lume prin dublul eteric...si in timp...sa vad aura,sa pot vindeca...Cred ca cel mai bine ar fi sa le am pe toate... ::): Numai sa le pot face fata...Dar, cum mie imi e frica de fantome...nu cred ca as face fata unor astfel de puteri... :dee

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
..Dar, cum mie imi e frica de fantome...nu cred ca as face fata unor astfel de puteri... :dee

 

Daca ai avea aceste puteri ai invata sa convietuiesti si cu "fantomele". :winca:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:dee Nu am sa-ti raspund prin DA sau NU. Am sa iti raspund printr-o alta intrebare. Poti sa respiri?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

malitia poate te gandesti prea mult la "fantomele" din filmele de groaza.. dar in realitate unele entitati nu sunt chiar asa infricosatoare, iar daca pornesti pe calea credintei o sa inveti sa le eviti/anihilezi/indepartezi pe celalalte :) Imagineaza`ti te rog un ingeras timid in spatele tau care se chinuie cateodata sa fie auzit si vazut, care te "bate pe umar" si incearca sa te ajute si care de multe ori e ignorat, imagineaza`ti ca si el intra in categoria "fantomelor" de care vorbesti tu.. si ai sa vezi ca nu o sa mai fie asa scary :)

E drept.. nu toate sunt albe si frumoase, dar Dzeu nu ne da mai mult decat putem duce &decat meritam, deci pana nu vei fii pregatita sufleteste sa le simti &vezi nu te va "obliga" nimeni sa`o faci :) Dar.. din moment ce iti doresti sa evoluezi putin ai putea sa te documentezi mai mult, sa nu mai fii asa fricoasa, sa fii mai tare, sa te astepti la mai multe, bune si rele & daca pleci pe drumul `invataturii` sa pleci CU CREDINTA - necesara pentru. a putea "vedea", evolua, vindeca = ajuta lumea &pe tine insati!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bine,bine...eu nu vorbeam de ingerasi,de spirite luminate...eu vorbesc de cele ce nu prea inteleg ce sa-a intamplat cu ele.Nu stiu cum sa le abordez...iar daca mi se si arata(ceea ce nu au voie sa faca,adica sa se materializeze)chiar ca nu as stii cum sa le abordez.. :socca: :socca: :socca: :socca: :socca: :socca:

Ia sa vedem : A VAZUT CINEVA VREO FANTOMA?

Daca da sa-mi spuna si mie cum a fost intalnirea...

Iar despre cursuri ce ne ajuta sa ne spiritualizam....am facut si yoga si tehnica radianta...(pot sa vindec atunci...!!!)dar eu nu am campul prea curat asa ca risc sa dau toate problemele mele altora....Ceea ce nu as dori sa fac...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atunci mai trebuie sa lucrezi putin CU tine si sa`ti rezolvi tu intai problemele, fricile &sa cauti sa intelegi mai mult cum sta cu "fantomele" ca sa poti sa le anihilezi pe cele care stau in jurul tau si iti "intuneca" campul. NU trebuie sa le abordezi ci doar pur si simplu sa le alungi! NU iti cere nimeni sa te intelegi cu ele, doar sa stii sa le eviti, sa nu le atragi, sa le anihilezi.. dar pentru. asta iti trebuie spirit limpede, camp curat, protectie temeinica.. si nu uita ca frica le atrage! caiar daca nu le vezi.. ele te incurca atunci cand nu`ti merge ceva..

gata .. am incaeiat aici subiectul ca suntem cam offtopic.. daca vrei vorbim mai mult separat sau descaide un topic cu .. asa cum le zici tu "fantome" ::):

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da.. mi`ati mutat mesajele aici dar doar in unul vorbeam de fantome, restul sunt offtopic pentru. acest topic pentru. ca ma refeream la raspunsurile date pe cel cu "puterile" &la ce sa`a scris acolo! dar ma rog, my foult ca nu am stiut sa incadrez postul strict la obiect..

 

Well.. hai sa le zicem entitati.. "fantome" par inspirate din filmele de groaza sau din desenele cu Scooby Doo ::): . In primul rand.. entitatile pot fi de lumina sau intunecate.. si sunt pretutindeni. E o alta lume intercalata de care habar n`avem si doar auzim din cand in cand.. ne e frica.. incaidem usile mai bine sa nu patrunda :) ::): mai vedem un film.. si de fapt nu stim ca traim cu ele de cand ne`am nascut &ca ar trebui sa ne invatam cu ideea si sa stim sa folosim spre binele nostru tot ce aflam si sa le pasrtam langa noi doar pe cele care ne ajuta!

Malitia tie de ce iti e frica de fapt? Daca stii ca exista entitati de lumina, [ingerasii si cele de pe treptele superioare] de ce pui mai presus frica de "cei rai" decat increderea ca "ce buni" te vor apara?

Gandeste`ta ca orice gand rau, orice fapta rea, orice suparare, orice nemultumire, invidie atrage cate un "uratel".. asa ca in cazul asta ar trebui sa ne fie frica sa fim rai.. ar trebui sa invatam sa fim din ce in ce mai buni, sa le atragem pe cele de lumina &sa nu cream un mediu propice entitatilor negative.. si in plus sa invatam sa le anihilam pe cele care deja exista in jurul nostru pentru. ca nu am stiut ca i`am lasat sa stea acolo.. iar asta se face cu informatii primite prin stiintele spirituale care pun accent nu numai strict pe vindecare ci si pe credinta si intelegerea lumii nevazute [pentru. ca nici acolo nimic nu e haotic sau intamplator].

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am citit foarte multe carti in domenil acesta...Chiar prea multe as spune...

Stiu ca spiritele neintrupate traiesc printre noi...Dar nu sunt de acord cu ideea de a imparti spiritele in malefice si benefice...

Eu cred ca exista spirite evoluate si mai putin evoluate.Toti venim de la de-zeu si tot spre aolo ne indreptam. [-o<

Nu vreau sa intru in alte discutii...Eu vorbesc de materializrea unui spirit...(o fantoma-cum se zice pe romaneste)...Ce faci atunci?Stai la discutii...fugi...te sperii?As vrea sa aud si eu cum sa-a descurcat o persoana intr-o astfel de situatie.... :sacaing: :sacaing: :sacaing: Cum e?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×