Jump to content
Forum Roportal
EuLaur

Joc Browser

Din ce perioada v-ar place sa fie jocul?  

3 members have voted

 1. 1. Votati

  • Perioada antica
   1
  • Perioada medievala
   0
  • Perioada celui De Al Doilea Razboi Mondial
   2


Recommended Posts

Salutare! iata-ma pe forum sa fac un studiu de piata ca sa-i zic asa... Vreau sa fac un super joc mmo bazat pe browser. OK stiu ca o sa-mi ziceti ca sunt Triburile sau Travian si bla bla bla. Ce sa zic... dragute joculetele dar slabute rau de tot. Da ceea ce vreau sa fac o sa fie pe acelasi principiu intr-adevar. Insa credeti-ma ca am niste idei pentru joc absolut superbe si e mare pacat sa nu le pun in practica. Vreau ca jocul sa fie bazat pe browser dar sa nu "simti" ca il joci intr-un browser, ci sa simti ca ai juca chiar un joc pe PC normal. Si aici ma refer la grafica deoarece vreau sa-l fac in asa fel incat sa nu arate pur si simplu ca o pagina web si mult mult mai complex. Mai multe cladiri, mai multe trupe, mai mult realism, mai multa "logica", mai multa "strategie". Si m-am gandit asa: sa fie servere free la care sa intre toata lumea sa joace liber si servere speed car vor fi numai cu premii si intrare cu plata. Serverele speed cu premii vor fi deschise in felul urmator: 3 servere speed, unul deschis in weekend, unul pe saptamana, si unul pe luna, pentru a putea participa oricine in functie si de timpul pe care il are la dispozitie. dar asta normal mai tarziu. eu zic ca pentru 1 Euro inscrierea sa joci si cu premii la bataie, sper eu ca peste 1000 de euro premiul dar asta bineinteles dupa jumate de an si daca se inscrie lumea. Dar eu zic ca n-or sa fie probleme de jucatori ca 1. o sa fie mult mult mai fain decat ce exista momentan pe piata, 2. Macar jucati pentru ceva (pentru premii si zic eu ca o sa fie destul de mari dupa cum am zis sper sa ajunga si la 1000 de Euro si chiar mult mai mult).

Si am uitat sa precizez ca pe viitor sper eu ca in maxim 2 -3 ani sa fac o firma specializata pe astfel de jocuri. Nu o sa dau mai multe detalii despre jocuri deoarece nu doresc sa "inspir" pe altii ca sa zic asa.

Insa ceea ce vreau sa va intreb pe voi este cam cum ati vrea sa fie jocul, la ce va asteptati de la el.

 

eu ma gandeam astfel si o sa va rog sa raspundeti si la chestionar:

1. un joc din perioada antica: dar ma gandesc ca este acel Travian care sincer sa va spun este praf, joc dezechilibrat intre cei ce au si cei care nu au cont premium, realismul e inexistent, strategia asa si asa (slabuta), si ma gandesc ca jucatorii sau cam saturat de jocuri cu cavaleri, cai , infanteristi etc...

2. un joc din perioada medievala: la fel ca si mai sus, exista Triburile sau TribalWar pe engleza :haha: este mult mai fain decat travian dupa parerea mea grafica mai buna dar tot nu ma multumeste. Este intr-adevar un joc echilibrat intre cei care au si nu au cont premium, este mult mai dragut. Dar tot asa... cred ca poate jucatorii sau saturat de "calareti" si cavaleri :cry::P

 

3. care este ideea mea si zic eu ca destul de originala, un joc asemanator ca cele enumerate mai sus, dar din perioada celui de al doilea razboi mondial. Ma gandesc ca e ceva mai nou, original, si daca as aplica si strategia cu serverele de premii eu zic ca ar iesi ceva super super frumos. Cu tancuri, cu infanteristi, avioane, petrol, spioni, etc etc, nu vreau sa dau mai multe detalii deoarece nu miar ajunge 2 zile sa scriu pe forum :cry:.

 

 

Asa ca va rog sa votati ce var placea mai mult!

 

P.S. indiferent ce va iesi la vot, orice joc va fi la fel de complex si de fain , eu am ideile elaborate pentru fiecare

Edited by EuLaur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×