Sari la conținut
Forum Roportal
stea de mare

Operatie de varice

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna seara,

As dori sa aflu nume de medici care fac operatie de varice prin metoda cu laser.Daca se poate si experiente personale.Va multumesc.

 

Chiar nu ma ajuta si pe mine nimeni cu niste sfaturi, nume de clinici,doctori...?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua

 

Am si eu problema cu aceasta afectiune neplacuta,si ma intrebam daca a facut cineva vreo operatie cu laser sau radiofrecventa,cele mai putin invazive..si sa mi dea si mie informatii cu privire la cum a decurs totul,daca sunteti multumiti de rezultat,unde ati facut-o..etc,eu o sa ma duc la un consult la d ul Dr Toni Feodor,(practica metoda ablatiei prin radiofrecventa)a fost cineva la dansul?la mine e in stadiu incipient,sper sa ma ia in considerare...astept impartasiri ale experientelor voastre..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna,

Ai mers la consultatie la domnul doctor Dr Toni Feodor? Cum ti s-a parut?Ai fost la clina privata deschisa de curand sau la spitalul de pe Str. Washington nr.8-10?

 

Multumesc frumos de parerea ta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna

Da am fost atunci,scuze de intarziere,dar nu am mai intrat pe acest forum..nu mi-a facut nimic,ca nu era cazul,insa saptamana viitoare,ma voi duce la un nou control..am fost la clinica de pe str Washington,numai ca acolo trebuie sa astepti ceva,pt ca nu este cu programare,nu am fost la noua clinica privata pt ca este destul de scump acolo..d-ul dr este ok..tu ce ai facut ai fost?Daca da,da-mi si mie detalii te rog frumos..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

la clinica din Washington, nr 10, m-am operat si eu, in anul 2009. A fost o operatie super reusita, au trecut aproape 6 ani si varicele nu au recidivat deloc. Mai mult, nici macar nu am ramas cu cicatrici, doar niste mici gauri, care se vad doar din anumite ungghiuri.

Stiu ca a trecut mult timp de cand nu s-a scris aici, dar daca este cineva doritor sa faca aceasta operatie la dr Toni Feodor, pe str Washigton, nr 10, poate sa imi scrie aici.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×