Jump to content
Forum Roportal
stea de mare

Operatie de varice

Rate this topic

Recommended Posts

Buna seara,

As dori sa aflu nume de medici care fac operatie de varice prin metoda cu laser.Daca se poate si experiente personale.Va multumesc.

 

Chiar nu ma ajuta si pe mine nimeni cu niste sfaturi, nume de clinici,doctori...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna ziua

 

Am si eu problema cu aceasta afectiune neplacuta,si ma intrebam daca a facut cineva vreo operatie cu laser sau radiofrecventa,cele mai putin invazive..si sa mi dea si mie informatii cu privire la cum a decurs totul,daca sunteti multumiti de rezultat,unde ati facut-o..etc,eu o sa ma duc la un consult la d ul Dr Toni Feodor,(practica metoda ablatiei prin radiofrecventa)a fost cineva la dansul?la mine e in stadiu incipient,sper sa ma ia in considerare...astept impartasiri ale experientelor voastre..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna,

Ai mers la consultatie la domnul doctor Dr Toni Feodor? Cum ti s-a parut?Ai fost la clina privata deschisa de curand sau la spitalul de pe Str. Washington nr.8-10?

 

Multumesc frumos de parerea ta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna

Da am fost atunci,scuze de intarziere,dar nu am mai intrat pe acest forum..nu mi-a facut nimic,ca nu era cazul,insa saptamana viitoare,ma voi duce la un nou control..am fost la clinica de pe str Washington,numai ca acolo trebuie sa astepti ceva,pt ca nu este cu programare,nu am fost la noua clinica privata pt ca este destul de scump acolo..d-ul dr este ok..tu ce ai facut ai fost?Daca da,da-mi si mie detalii te rog frumos..

Share this post


Link to post
Share on other sites

la clinica din Washington, nr 10, m-am operat si eu, in anul 2009. A fost o operatie super reusita, au trecut aproape 6 ani si varicele nu au recidivat deloc. Mai mult, nici macar nu am ramas cu cicatrici, doar niste mici gauri, care se vad doar din anumite ungghiuri.

Stiu ca a trecut mult timp de cand nu s-a scris aici, dar daca este cineva doritor sa faca aceasta operatie la dr Toni Feodor, pe str Washigton, nr 10, poate sa imi scrie aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×