Jump to content
Forum Roportal
TzogGo

"Failed to connect" la hi5

Rate this topic

Recommended Posts

Problema este ca atunci cand vreau sa intru pe hi5 imi apare "Failed to connect" si nu vrea nicicum sa-mi intre pe site ...

M-am uitat pe la optiunile browserului (Mozilla) sa vad daca e vreo restrictie, dar nu e. Pe urma am incercat in Internet Explorer ... si acolo tot asa imi da. Am cautat pe net sa vad daca gasesc ceva solutii pentru problema asta, dar n-am gasit nimic. E singurul site care nu vrea sa mearga (sa se incarce) ... :)

Inca o chestie ... Cand scriu in bara de adrese un link spre profilul unei persoane (dar nu la toti) imi apare pagina profilului dar deformata: butoane puse alandala, titluri in diferite parti s.a.m.d

 

Va rog daca stiti ceva, vreo solutie sau sa incerc anumite chestii ... spuneti-mi!

 

Va multumesc ... :)

Edited by TzogGo

Share this post


Link to post
Share on other sites

acelasi lucru il patesc si eu:(,eu am incercat si cu mozila si cu Explorer si cu Opera...degeaba...e singurul site p care nu vrea sa intre!cred k cel mai probabil voi reinstala wind:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

frate ce probleme existentiale au unii :D

 

Lasati frate hi5-ul si socializati face 2 face intrun club in jurul unei beri....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×