Sari la conținut
Forum Roportal
Cimpoacă

Iti poti controla visele?

Postări Recomandate

cum?

Psihologii au demonstrat ca este posibil un control asupra visului prin sugestionarea subiectului inainte de a adormi. Intr un studiu amanuntit privind sugestia "pre-vis" cercetatorii au testat efectul "ochelarilor cu lentilarosie" timp de cateva ore inainte de somn. Desi nu s-au facut sugestii de facto iar subiectii nu au stiut scopul experimentului, majoritatea indivizilor testati au raportat ca visele lor au avut o tenta rosie. (Roffwarg, Heman, Tauber, 1978)

Intr-un alt experiment ce viza efectul unei evidente sugestii pre-vis subiectii au fost rugati sa incerce sa viseze despre o caracteristica a personalitatii pe care ei ar fi dorit sa o aiba. Majoritatea subiectilor au avut cel putin un vis in care trasatura dorita putea fi recunoscuta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu pla..........

Sigur, ideile pot fi dezvoltate, asa ca - daca unii dintre voi aveti sugestii despre programarea viselor ...............just let them flow :o:

Daca luam in serios programarea viselor, e posibil sa gasim solutii la problemele de peste zi..............Totul e sa te trezesti in momentul in care visezi...............Si sa rememorezi de la ultima secventa "filmul visului". De asemenea, sunt oameni care isi dau seama ca viseaza chiar in acel moment

Editat de joannahart

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Interesant.Nu mai stiu unde am citit ca pt a evita cosmarurile nu trebuie sa te gandesti inainte de a adormi la necazurile de peste zi,asa cum obisnuiesc toti.Tin sa mentionez un vis mai mult sau mai putin interesant pe care l-am avut in urma cu cateva zile.Se facea ca m-am trezit,nu prea fericita ca trebuie sa ies iar din casa si mi-am inceput rutina de dimineata,mi-am luat hainele din dulap,m-am dus sa-i salut pe ai mei si cand ma pregateam sa merg la dus...a sunat ceasul :spiteful: m-am trezit ceva mai calma decat ma trezisem in vis..oricum ciudat..probabil m-am gandit inainte sa adorm ca dimineata trebuie sa ma trezesc devreme :tease:

Editat de VelvetSky

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, la asta ma refeream. Sa visez ceea ce imi propun.

 

Mai scria in cartea aia ca este foarte utila programarea viselor, pentru zilele in care acestea se implinesc. :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×