Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
malitzia

Viorel Pop

Recommended Posts

M-ar interesa sa stiu de ce in cazul a doua gemene(dif de 5 minute la nastere),desi au astrogramele aproape identice,caracterul ,pasiunile si reusita (dpdv social) difera atat de mult.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru a intelege de ce gemenii nascuti aprox. la aceeasi ora sunt diferiti trebuie explicat mai intai ce poate oferi astrologia.

Astrologia lucreaza cu tendinte si nu cu predictii exacte. Acest lucru se intampla deoarece orice om dispunde de un liber arbitru. La unii acesta este mai mare in sensul ca aceea persoana poate avea o libertate mai mare in a-si hotara soarta. La altii dimpotriva.

Orice decizie pe care o luam se fundamenteaza pe modul nostru de gandire, pe dorintele si trairile noastre deci pe structura noastra interna.

Modul in care noi suntem intr-un fel sau altul se datoreaza bagajului caarmic cu care venim din urma (toate lucrurile bune sau mai putin bune) si care ne contureaza personalitatea noastra de baza.

Deci noi toata viata vom actiona pe baza unor 'pattern-uri' sau sabloane. Ne place sau nu ne place acesta este adevarul. Noi putem sa luam anumite decizii 'libere' doar in anumite limite. Liberul arbitru desemneaza aceste limite in care noi putem actiona.

De exemplu o persoana impulsiva din fire isi va pune amprenta pe tot ceea ce face. Ii va fi greu sa actioneze calm si la rece dar nu imposibil.Deci nu poate spune ca a luat o decizie total independente de orice factor...faptul ca este impulsiva poate fi determinant.

 

Revenind la gemeni ,fiecare dintre ei are un liber arbitru si poate decide anumite lucruri, isi poate alege calea de urmat. In mare parte vor avea trasaturi de baza comune dar drumuri in viata total diferite.

Fiecare om este unic!

Share this post


Link to post
Share on other sites

si eu sunt capricorn :roll: si prietenul meu este leu. Pe eastrolog.ro spune ca nu prea ne potrivim, mie mi se pare ca ne impacam foarte bine. si mai am o nelamurire...acum am inceput sa ma feresc de berbeci deoarece am fost indragostita de unul...si pe altul chiar la am iubit...si acum il mai iubesc dar incerc sa uit...si ei nu mi au aratat nici un semn de afectiune :cat: sau au mai fost 2 berbeci care au tinut ei la mine si mie nu imi placeau...imi placea de celalalt berbec si...de ce nu se potrivejte berbecul cu capricornul?

Share this post


Link to post
Share on other sites

.Vai de mine . si eu sunt tacanita cand vine vorba de eu sunt rac, el e leu ce fel merge relatia noastra...etc etc etc. Oare daca ceva merge prost asta sa fie vina ..sau daca ceva merge bine.. asta sa fie cauza? bla bla bla sau chiar ... 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×