Sari la conținut
Forum Roportal
angeli_que

Painea noastra cea de toate zilele

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

th?id=OIP.XvmPQysmZNItDYBKDkhIUQHaLH&pid=Api&P=0&h=220     Pâine cu usturoi. Rețeta secretă pentru un rezultat ca în Italia   th?id=OIP.A5eCeKG2cDjbZVSKUjM2hwHaEu&pid=Api&P=0&h=220

Cumparam franzele sau orice paine mai consistenta de 1 zi veche ca va fi mai ieftin si rugam specialista sa ne taie in lungime ca are masina si merge repede.

Acasa am deja unt la temperatura camerei, la fel este tocat fin si patrunjelul, usturoiul eu il gratez pe partea de Lămâi al razatorului, poate mai pun Ceapa verde tocat fin si le amestec perfect.   Ung feliile le mai presar cu boia dulce  si branza razuita cateodata si le asez pe tava si in cuptor pana vad ca-mi convine culoarea.  

De obicei langa Spanac mancau copiii mei sau aveau ei preferintele astea cateodata doar cu o salata sa-l aibe de cina , sau langa Supa de Fasole boabe uscate.

Se poate pune pe orice masa festiva in Amerika, se ofera in localuri langa Spaghetti ceea ce eu nu pot sa inteleg.

capital.ro

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×