Smart boy 0 Report post Posted January 10, 2009 se dau urmatoarele ingrediente: calculatorul infestat cu un trojan,care e al unui prieten un trojan prietenul care zice ca i se aprinde calculatorul dupa care apare fereastra neagra,are windows instalat dar nu reuseste sa intre in windows eu care incerc sa ajut prietenul. se cer: recuperarea datelor de pe harddisk si eventual repararea calculatorului . ma gandesc:cum as putea sa fac asta?? daca as instala windowsul din nou pe o a doua partitie a hardului,respectiv in "D:/" as putea sa intru din "D:/" in fisierele partitiei "C:/" pentru a recupera datele ??si daca da, dupa aceea mai pot dezinstala windowsul de pe partitia "C:/" ??cred ca printr-un format "C:/" nu?? Share this post Link to post Share on other sites
Paul Brahtl 466 Report post Posted January 10, 2009 varianta 1. cumperi inca un HDD pe care instalezi Windows fresh. varianta 2. pui HDD-ul intr-un alt calculator si ii faci back-up, apoi instalezi windows. Share this post Link to post Share on other sites
kosty28 0 Report post Posted January 21, 2009 se dau urmatoarele ingrediente: calculatorul infestat cu un trojan,care e al unui prieten un trojan prietenul care zice ca i se aprinde calculatorul dupa care apare fereastra neagra,are windows instalat dar nu reuseste sa intre in windows eu care incerc sa ajut prietenul. se cer: recuperarea datelor de pe harddisk si eventual repararea calculatorului . ma gandesc:cum as putea sa fac asta?? daca as instala windowsul din nou pe o a doua partitie a hardului,respectiv in "D:/" as putea sa intru din "D:/" in fisierele partitiei "C:/" pentru a recupera datele ??si daca da, dupa aceea mai pot dezinstala windowsul de pe partitia "C:/" ??cred ca printr-un format "C:/" nu?? este buna si varianta ta dar de ce sa te chinuiesti poti folosi programul de recuperari de date este foarte usor de folosit se numeste RECUVA Share this post Link to post Share on other sites
aerosoul 0 Report post Posted January 29, 2009 (edited) Ai nevoie de un linux pe livecd (UBUNTU, SLAX samd..) Dupa ce bootezi cu distributia de linux aleasa, montezi hard disk-ul.. si copiezi datele pe un stick sau pe alta partitie. Slax cred ca monteaza automat partitiile, si poate fi rulat si de pe un stick.. Spor la treaba. Edited January 29, 2009 by aerosoul Share this post Link to post Share on other sites