sabinm 0 Report post Posted January 10, 2009 Salutare tuturor si La multi ani ! Am si eu o mica nelamurire si v-as ruga sa imi oferiti niste raspunsuri legat de un grad de rudenie. Eu, baiat, am o sora care e casatorita cu verisorul primar al prietenei mele. In alte cuvinte: Eu si cu verisoara primara a cumnatului meu vrem sa ne casatorim. Se poate lega aceasta casatorie in aceste conditii ? Ce grad de rudenie exista intre noi 2 ? Daca nu ne putem cununa ... exista exceptii/ce conditii se pun ? Multumesc pentru timpul acordat ! Share this post Link to post Share on other sites
K0ntr0VerSy 629 Report post Posted January 10, 2009 Nu sunt rude deloc. Share this post Link to post Share on other sites
Enki 12,124 Report post Posted January 10, 2009 Sunteti rude doar prin alianta, nu are nici o importanta asta. Share this post Link to post Share on other sites
LYDYA.... 8 Report post Posted January 10, 2009 nu sunt rude ...pentru ca nu e verisoara lui primara ci a cumnatului Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 10,713 Report post Posted February 6, 2009 ok, topic inchis, a primit raspuns. Share this post Link to post Share on other sites