vali_ 89 Raportează post Postat Ianuarie 26, 2009 Scala pe Magheru? :cry: unde, eu trec zilnic pe acolo si nu am vazut-o. Colentina e mare si Mosilor e lunga... fii si tu mai precis, sau vrei sa tii bunatatile pentru tine .... :D exact in capul strazii cu ambasada americana. pe mosilor langa emirates . in colentina sunt 2 frati aproape de carefour parca da nu am mai fost de mult acolo. si mai e una la mine in ferentexas deschisa recent . saptamana trecuta aveau napi murati. am vb cu ei si saptamana viitoare primesc iar marfa noua, linte rosie ,makdus ... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
vaca_cu_cabina 6 Raportează post Postat Ianuarie 26, 2009 Sa nu fie sare si zahar in acelasi timp. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
vali_ 89 Raportează post Postat Ianuarie 26, 2009 Sa nu fie sare si zahar in acelasi timp. haaa? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15042 Raportează post Postat Ianuarie 27, 2009 Unde gasesc la noi tarhon murat? am mancat o data de mult la Bran, l-a pus gazda in ciorba si era excelent, dar nu am vazut prin magazine, decat uscat la pliculet. In Secuime este tare la moda acest condiment si sint convinsa ca se gaseste in pietele din Ardeal din aceste zone. Am cumparat si eu in Statele Unite de la arabi insa nu mi-a placut DELOC, avea un gust aparte de la un conservant care nu pot sa accept. Cand mergi in excursii ai sanse sa te aprovizionezi cu specialitati locale! Daca te duci la Sighisoara, nu uita sa treci si prin piata .... au si ciuperci uscate si multe bunatati, gem de fragi, cas proaspat la pret local, etc. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
enoch 1 Raportează post Postat Ianuarie 27, 2009 O reteta buna cu tarhon sunt perisoarele cu tarhon si marar, merg foarte bine primavara si toamna, iar garnitura, cerul e limita. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15042 Raportează post Postat Ianuarie 29, 2009 O reteta buna cu tarhon sunt perisoarele cu tarhon si marar, merg foarte bine primavara si toamna, iar garnitura, cerul e limita. Perisoare cu garnitura???? te referi la chiftele vreau sa cred doar modul de exprimare este putin diferit. Cunosc pe cineva care la chiftele spune drob!!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
GinGin 8 Raportează post Postat Ianuarie 29, 2009 Imi spune si mie cineva care sunt cele 5 arome chinezesti? :haha: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Diela 967 Raportează post Postat Ianuarie 29, 2009 sare , sare si iar sare....fara ea nu stiu ce-as face :haha: evitaţi excesul de SARE, zahăr şi grăsimi! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
enoch 1 Raportează post Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) Perisoare cu garnitura???? te referi la chiftele vreau sa cred doar modul de exprimare este putin diferit. Cunosc pe cineva care la chiftele spune drob!!!! chiftelele nu contin orez, stimata doamna. in alta ordine de idei, chiftelele se prajesc, perisoarele sunt fierte in sos sau la abur. Imi spune si mie cineva care sunt cele 5 arome chinezesti? :haha: Chinese five spice is a seasoning in Chinese cuisine. It incorporates the five principle flavors in Chinese cooking: sweet, sour, bitter, savory, and salty. The ratio of ingredients varies from region to region and maker to maker. http://www.foodista.com/recipe/GNNB6RZ6/chinese-five-spice Editat Ianuarie 29, 2009 de enoch Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Ianuarie 29, 2009 mi-am luat eu salvie ... dar nu prea stiu la ce sa o folosesc sau ghimbirul ... :haha: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri