Enki 25428 Raportează post Postat Ianuarie 13, 2009 Bine, sare, piper, usturoi si ceapa si ardeii iuti cruzi sau in otet, nici nu mai trebuie sa le mentionez. Tocmai am facut-o. Cred ca mi-e foame. :) 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
otilia* 160 Raportează post Postat Ianuarie 13, 2009 Deja salivez,e si timpul....hai la o ciorbita cu ardei iute in otet. :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Enki 25428 Raportează post Postat Ianuarie 13, 2009 S-a facut. :) 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Raul. C. 0 Raportează post Postat Ianuarie 15, 2009 Rozmarin-ul poate fi romanesc fiind pomenit mereu in cantece populare care nu sint creatii moderne ca salata de boeuff.Maghiranul are la fel un nume tipic romanesc, cu regrete dar usturoiul e italian in Roma Antica se folosea deja si in Maramures si azi taranii de pe munti il numesc "ai" Cimbru si Cimbrisor creste si in locuri necultivate de om si le consider locale desi folosesc si alte natii ca si acel usturoi ca o frunza care creste in ROmania. Tarhonul este destul de specific zonei muntoase si rar folosit de romani, insa ardeiul iute sau PRAZ-ul se califica. Bune astea. :spiteful: Merg si cele exotice, coriandrul, scortisoara, cuisoarele, nucsoara, sofranul, combinate de curry, chilli, oregano si piper alb. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Diela 967 Raportează post Postat Ianuarie 16, 2009 Si care condimente sunt specific romanesti, sau balcanice ? Sarea grunjoasa ? :flowers: Vegeta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
actor pe scena vietii 0 Raportează post Postat Ianuarie 16, 2009 Folosesc condimentele''banale''( pe langa sare si piper...cimbru,chimion,iar dintre verdeturi:patrunjelul,mararul,menta). Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Raul. C. 0 Raportează post Postat Ianuarie 16, 2009 Folosesc condimentele''banale''( pe langa sare si piper...cimbru,chimion,iar dintre verdeturi:patrunjelul,mararul,menta). Uite, chimionul (chimen) e chiar bun! :flowers: Menta la ce o folosesti, in afara de deserturi? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Tom Bishop 389 Raportează post Postat Ianuarie 17, 2009 Sare si piper cat cuprinde ;) 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
LYDYA.... 8 Raportează post Postat Ianuarie 17, 2009 sare , sare si iar sare....fara ea nu stiu ce-as face ;) 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Ianuarie 18, 2009 cel care nu lipseste niciodata e piperul, si apoi foarte des cimbru, coriandru, busuioc Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri