Sari la conținut
Forum Roportal
lllucci

Cum va imaginati batranetea?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

https://style.nine.com.au/2018/07/30/15/59/style-tour-australia-sydney-celine-dion-fashion

Ma refer la poza de pe scena cu microfon in decor albastru cu jacheta si pantaloni aurii, bluza alba.

Cel putin asa ... insa cantareata fara aceste haine stralucitoare si makeup, arata cu 35 de ani mai batrina decat este in realitate.   

Incep cu ... imi las parul sa creasca ... deja e aproape de umeri!!!  Urmeaza sa-mi cumpar un inel  :o:

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi-ar placea o cada la țară  (nu cu WC in curte, se intelege:biggrin:), cu multe lighioane in curte si cu ceva legume si flori. Daca as putea sa si calatoresc, ar fi perfect. Si in primul rând sa fiu sanatoasa, bineînțeles. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru ca devenim mai batrini pe zi ce trece, eu zic ca si traim batrinetea, vrem-nu vrem, si traim si neplacerile pe langa (putinele) placeri si bucurii ce a mai ramas de savurat :dry:

Azi mergem sa ne intalnim cu parintii norei noastre si mi-am pus un inel pe deget ca nu se poate purta nimic pe caldura asta si dupa ce ca toata lume l-a admirat ... merg la toaleta si observ ca nu-l mai am pe deget.   Am inlemnit ca nici poseta n-am luat cu mine si n-am observat sau auzit sa fi cazut si m-am convins precis cu hartie s-a aruncat si am tras apa ...

Simteam ca-mi vine rau ca imi placea de inel si nu era ceva ca merg la Walmart si-mi iau alta, ma consolam sa l-am pierdut cand am traversat sala, poate sau cand am sters mana in servetel la masa, doar ca sa ajung afara macar de acolo.    Am iesit si tocmai din cabina de langa mine a plecat cineva si a lasat usa deschisa, am aruncat o privire si era ceva pe jos lateral si m-am aplecat sa vad, era inelul meu!!!    Era sa mai lesin odata, deja ma tinem de pereti sa ajung la chiuveta, femeia care a iesit inca-si spala mainile si voia sa cheme salvarea cand m-a vazut.  Credea ca sint beata, dar i-am spus ce am patit si nu-i venea sa creada, si ea m-a facut atenta ca poate am slabit ca asa se intampla spre batrinete si pantofii, inele, pantaloni vor fi mai largi si se pot pierde!!!   M-a condus la masa noastra ca era mult de mers printre mese si oameni cu farfurii in mana ca se serveau singuri cu salate si aperitive de la un bufet imens.  

Bijuteriile urmatoare vor fi din plastic, sarma care nu rugineste, din lemn mai sint la moda, cumparate din Second Hand magazine intr-o Sambata cand totul se vinde cu 50% reducere!!!

Si intr-adevar cu usurinta a cazut fara sa observ, dar si pantalonii am de alterat daca vreau sa stea fix ca nu astept sa cada de pe mine si  nici Hosenträger n-o sa port ... inca :ohmy:

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

talon_pensie_6758490586_89608700_56694900.jpg

Nu s-au schimbat documentele comuniste inca???   Asa primea mama pensia in 1988 pe acest document/talon si tot postasul duce acasa in cash dar pretinde o mica atentie. 

Credeam ca este computerizat pan-acum daca sint specialisti romani IT cu miile.   Oare stiu cei din Diaspora care vor protesta maine ca in tara nimic nu avanseaza???

Ne suna un prieten din Franta ca de ieri a iesit la penise oficial si i-au dat un brat de hartii de completat ca l-a apucat durerea.   Ne-a intrebat in cat timp am facut noi actele???

Era de parere, daca stia ce-l asteapta, mai bine lucra pana moare  :o:  

Aici n-ai de tocmit acte ca se tine evidenta castigului din timpul vietii de agentia de taxare, cu 6 luni inainte sa ai varsta de pensionare, te invita in birourile lor pentru 30 de minute si-ti spune de la care data incepe si pe care zi ti se varsa pensia in contul bancar unde primeai si salariul si cat o sa primesti si tot ce trebuie sa stii si niciodata nu mai ai de mers pe acolo ca vine in plic orice modificare, ridicare pensiei cu scumpirea vietii/inflatia sau alceva.   Semnezi ca ai luat la cunostinta si ai fost prezent la mica sedinta.   Primesti in plic despre ce s-a discutat in sedinta si-l pastrezi intr-un dosar ca amintire, sa compare copiii cand ies la pensie care-i diferenta de procedura si costul vietii.

 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

M-am gândit la bătrânețe.   O să fie nasol cu dragostea.  Mie mi se pun cârcei de pe acum.   Darămite atunci!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bravo, Olga. Asa te vreau. 

Nici eu nu voi imbatrani niciodata!

Nici cand voi spune ,,ooo-pasa'' cand ma ridic si ma asez.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aceasta treapta al vietii nu se planifica, vine cu timpul dar nu pe fiecare-l prinde in aceasi faza.   

Unii s-au nascut batrani, altii se comporta parca nici nu s-au nascut inca, insa nu realizeaza nimeni starea in care se afla, sau putini doar.   Merg dupa numere si-si pun naframa-n cap!   

Spiritul uman lucreaza altfel,  ea dirijeaza viata vrei-nu-vrei.   Noi nu-l putem programa altfel.  Contribuim doar cu niste elemente externe, aspect comercial care sa ascunda starea sufletului.

Cateodata nici cozmeticirea n-are efect si de atunci se calculeaza batranetea daca se ajunge la acea etapa.  Multi mori subit mult inainte de instalarea batranetii.  

M-a intrebat doctoru' ce varsta am, inainte de operatie dar nu se uita la mine, ci pe geam si i-am zis "seven ... (t)iși", dar ultimele 4 litere le-am mormait fara capat sa vad daca observa.

Imediat a tresarait ca mai am pan-acolo, nu mi s-a parut ca citeste nimic de pe imprimante ... desi am scris pe un pumn de foi toata viata mea, ca se cere.  

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×