Sari la conținut
Forum Roportal
Am

Inflamatie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salutare!

 

Acum cateva saptamani mi-a aparut un cos foarte inestetic pe obraz iar atunci cand il storceam iesea un miros foarte urat. In urma cu cateva zile m-am chinuit sa il storc pe tot pentru ca am vazut ca nu mai trecea. :crazy: Azi m-am trezit cu fata inflamata si ma mananca de nu mai pot, m-am dat cu crema de galbenele dar nu stiu daca ajuta cu ceva... plus ca mi-au aparut niste ganglioni foarte durerosi in zona gatului :tease: Stiti vreo crema eficienta pentru astfel de inflamatii? Sper sa nu fie nevoie de operatie :flowers:

Multumesc anticipat!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare Sleepy!

 

Din pacate nu a fost o miscare inspirata manevra de stoarcere a cosului respectiv, pentru ca nu a facut decat sa agraveze problema. A fost un semn care arata ca acesta e un cos mai deosebit, si anume mirosul urat al continutului. In acest moment crema de galbenele nu mai poate avea efectul scontat si nici alta crema.

Faptul ca ti s-au inflamat ganglionii de vecinatate ( din zona gatului) iti indica o infectie care incepe sa devina serioasa, si de aceea trebuie neaparat sa mergi urgent la un dermatolog. Nu trebuie sa te temi, nu e neaprata necesar sa se ajunga la operatie, dar cu siguranta e necesar un antibiotic.

Iti tin pumnii si iti doresc multa sanatate!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult pentru sfat, Shanti - Harmony :doh:

Scuze ca raspund acum, n-am mai intrat... pot sa spun ca mi-a mai trecut umflatura, dar ganglionii tot au ramas desi nu ma mai dor asa de tare. La dermatolog tot trebuie sa ma duc, ca cine stie ce mai patesc de la un simplu cos :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×