stiri 59 Report post Posted January 5, 2009 Pentru prima parte a chestionarului intrati aici: http://www.roportal.ro/discutii/index.php?showtopic=56626 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14,313 Report post Posted June 23, 2010 Iubesc animalele insa nu exagerat ca sa le comand mancare cand ele adora tocanitele mele!!! nu maninca mezeluri decat extrem de rar si doar un pic, branza tip cascaval le place mai mult decat orice!!! chiar si un bob de fasole maninca domnisoarele mele!!! Share this post Link to post Share on other sites
Black velvet 9,715 Report post Posted June 23, 2010 Le cumpar mancare din magazin, iar atunci cand au probleme intreb un veterinar este mai sigur decat sa aflu pareri de pe NET. Nu am putut sa votez deoarece aceasta optiune nu exista in chestionar! Share this post Link to post Share on other sites
Shadow 0 Report post Posted August 30, 2010 Si eu tot de la magazin ii iau mancare. Informatii gasesc si pe net, dar intreb si veterinarul Share this post Link to post Share on other sites
Dazy 0 Report post Posted February 2, 2012 Le cumpar mancare din magazin, iar atunci cand au probleme intreb un veterinar este mai sigur decat sa aflu pareri de pe NET. Nu am putut sa votez deoarece aceasta optiune nu exista in chestionar! Pe internet poti gasi totusi informatii utile. Share this post Link to post Share on other sites