Sari la conținut
Forum Roportal
MARIAGINA

Blechi si Tisa

Postări Recomandate

Salut

buna,sunt Teo,am 12,si am doi caini .Un brac geman de 2 ani si o corcitura intre un pechinez si pudel pe nume Blechi( 4 ani dar e de talie mica , ca un pechinez).Dar am o problema : se bat mereu.Tisa e posesiva si vrea ea toata atentia .Daca il mangai si pe Blechi il cam incaiera .Si la mancare e f lacoma si nu l-ar lasa pe Blechisa manance . Trebuie sa o leg la mancare ca sa fiu sigura ca si cel mic mananca .

Imi iubesc mult cainii :vampire: :)

Voi ce credeti ca ar trebui sa fac ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cristi4smekeru

Cati caini ai?

Eu amavut un caine lup pe nume Tobi dar a murit intr-o vara cand treceam pe calasa I-a. Cand trai, un caine lup al unei vecine, m-a muscat de fata iar cand sa mergem la plimbare seara am iesit cu Tobi , acel caine, pe nume Spic a sarit sa ma muste. Atunci Tobi sa bagat in fata mea si l-a oprit :o: :lol:

De cand m-am nascut ,Tobi a fost langa mine .Am crescut cu el si era singurul meu prieten.Cand a murit am intrat in soc .Am facut teatament cam 1 an ca sa-mi revin . Apoi dupa un timp l-am adus acasa pe BLECHI un latos mic si dragalasi .Cam dupa 2 ani am luat-o si pe Tisa ca ne doream un caine mare .Stam la casa si era nevoie si de un caine de paza .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×