Sari la conținut
Forum Roportal
roportal

Roportal Magazin

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Dupa cateva luni de munca asiduua am lansat Magazinul Roportal.

http://www.roportal.ro/shop/

 

Cateva cuvinte despre el:

 

Ce este Magazinul Roportal?

Am vrut sa extindem conceptul de piata libera si pe Internet, creand un loc de intalnire a cererii si ofertei. Astfel, firmele au ocazia sa-si desfaca marfurile intr-un mediu lipsit de risc iar cumparatorii beneficiaza de un mediu concurential.

 

Ce trebuie sa fac pentru a cumpara de pe Roportal?

Trebuie doar sa aveti un cont pe Roportal (se poate crea gratuit), sa va inregistrati cu el, sa completati datele personale si de livrare. Modalitatea de transport si plata poate diferi de la un distribuitor la altul, dar sunt gandite astfel incat sa va fie dumneavoastra mai usor sa intrati in posesia produselor dorite.

 

Cui apartin produsele de pe Roportal?

Produsele prezentate apartin firmelor inregistrate ca distribuitori, Roportal SRL nu expune produse. In cazul in care o va face, acest lucru va fi mentionat la produsul respectiv. Prezentarea, livrarea si garantia sunt asigurate de detinatorii produselor, in acest caz distribuitorii. Pretul afisat este cel care va fi platit, iar in cazul in care apar diferente distibuitorul va va contcta inainte de a face livrarea.

 

Ce trebuie sa fac pentru a-mi expune produsele?

Va trebui sa ne contactati pentru a va acorda drepturi de distribuitor pe contul dumneavoastra de pe Roportal (va puteti crea gratuit oricand unul). Odata cu raspunsul la e-mail veti primi si instructiuni detaliate de acces la contul special si la resursele de invatare - tutoriale animate. Promotional, inscrierea este gratuita si nu se percepe comision la vanzare. Ne rezervam dreptul de a selecta doar distribuitorii care indeplinesc anumite criterii.

 

De ce un magazin online?

Cu siguranta comertul online nu va inlocui in viitorul apropiat pe cel clasic, dar prezinta insa o serie de avantaje indubitabile: rapiditate in regasirea produselor, comoditate in comanda lor, paleta larga de optiuni, comparatii intre diversi furnizori pentru acelasi produs, sortare dupa pret, iar lista de beneficii nu se opreste aici.

Furnizorii au si ei parte de o clientela mai variata, acoperire buna indiferent de zona in care sunt fizic plasati, reducerea cheltuielilor cu sediul de prezentare, schimbari rapide in oferta, regasirea rapida a produselor lor de catre clientii interesati si concurenta reala intre distribuitori mari si mici.

 

De ce Roportal - Magazin Online?

Pentru ca Roportal a reunit un volum mare de cerere (prin intermediul vizitatorilor site-ului) si un volum mare de oferta (prin vanzatorii inscrisi deja sau in curs de inscriere). Pentru ca produsele aflate in magazin beneficieaza de o plasare foarte buna in motoarele de cautare, in special in Google. Si pentru ca Internetul romanesc are nevoie de un site functional de cumparaturi online cu participanti variati, dar atent selectionati.

 

 

Se lucreaza la integrarea tuturor serviciilor astfel incat cu un singur cont sa aveti acces la toate serviciile site-ului.

Deocamdata doar anunturile necesita un alt cont, restul serviciilor putand fi accesate cu userul de pe forum (ba chiar sunteti logati automat daca ati specificat asta pe forum).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt interesat sa postez reclame si sa prezint unele produse pe acest forum,cu permisiunea d-voastra si va rog sa-mi spuneti care sunt procedurile si conditiile.

 

Adresa mea de email este reagan@operamail.com

 

Va multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inscrierea si adaugarea produselor e gratuita.

In magazin isi pot adauga produsele doar firmele pentru persone fizice exista sectiunea de anunturi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×