Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
toulouse

Nevralgie

Rate this topic

Recommended Posts

am tot citit despre o afectare a nervilor, si ca asta ar putea cauza dureri dentare;in cazul meu durerile au inceput acum 2 saptamani insa nu pot spune ca ma doare un anumit dinte stiu doar ca era ceva in partea dreapta in spate

pe la maselele de minte si acum s-a extins la toata partea dreapta. este o durere permanenta suportabila urmata de cateva de minute in care durerea se accentueaza, timp in care ma doare toata partea dreapta incluzand tampla ,zona din fata urechii, in zona nasului, ganglionii de la gat pana in partea de zos a gatului; si simt o amortela ciudata la ochiul drep si la mana dreapta, asta fiind si motivul pentru care m-am gandit ca s-ar putea sa fie vorba de afectarea unor nervi. Am fost diagnosticata cu o nevralgie pe partea stanga acum cateva luni; nevralgie tratata cu dclofenac si nu stiu ce injectie facuta in nerv de medicul chirurg pentru ca am avut niste dureri cumplite de cap tmp de un an si jumatate urmate de alte simptome nu tocmai placute.

daca stie cineva cum se pot trata durerile astea i-as multumi mult dc mi-ar spune si mie ca analgezicele nu prea isi mai fac efectul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ceea ce descrii tu pare o nevralgie de trigemen. Exista un tratament naturist pentru asta, destul de simplu ca sa ti-l aplici personal: reflexoterapie faciala. Daca imi dai o adresa de mail, iti trimit secventa respectiva de tratament.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problema s-a abordat si aici: http://www.roportal.ro/discutii/ftopic6782.html

Eu am rezolvat problema asta cu urmatorul tratament:

1 comprimat algocalmin+1 comprimat antinevralgic+1 comprimat aspirina

setul se administreaza dupa masa de dimineata si masa de seara

Mie mi-a trecut nevralgia dupa doua zile cu tratamentul asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×