Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
fnicolici1

Bella Marko stupefiat

Recommended Posts

Din hotnews.ro:

 

Marko Bela: Maghiarii nu pot sarbatori la 1 decembrie; aceasta data inseamna 70 de ani de agonie

de D.G. HotNews.ro

Miercuri, 26 noiembrie 2008

 

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat in fata a aproximativ sapte mii de participanti la un spectacol de campanie electorala organizat la Sala Sporturilor din Targu-Mures, ca maghiarii nu se pot bucura la 1 decembrie, aceasta data insemnand "70 de ani de agonie", informeaza Mediafax.

Trebuie sa intoarcem roata istoriei. Sa fim uniti in orice clipa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri. Ne doare Trianonul si ne doare 1918. Dupa alegeri e sarbatoarea nationala a Romaniei, dar evenimentul nu ne bucura, ne doare, pentru ca acea intorsatura a istoriei a insemnat 70 de ani de agonie."

 

"Presedintele Marko Bela a declarat ca UDMR nu mai este dispusa sa colaboreze cu actuala Coalitie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.Sunt probleme interetnice, de asta poti fi sigura fnicolici (in cazul in care nu esti fata...imi cer scz). Romanii si ungurii se razboiesc din vremea opincilor. Nu cred ca tre' sa dau motive,sau trebuie? :):P

2.Marko Bella flutura ASTA pentru ca vrea autonomie..cred ca e suficient de clar de ce vrea asta...e LACOM SI IMPUTIT ! :P

3. Prin descentralizare el intelege autonomia teritoriului secuiesc...si administrarea lui directa! :D

4. Declaratia in care spune ca vrea "solidaritate" e de fapt o incercare de a gasi oameni care sa il tolereze ca e ungur, si sa aiba si el dreptul la cuvant si dreptate.(tradus: sa ii dea si lui dracului drepturi odata,ca demult le mai cere).Dreptate pe care numai el si bozgorii lui nespalati o vad. :D

5.Si DA! crede ca nu exista solidaritate, pentru ca asta e adevarul!!!!!!!!! Sunt niste oameni care nu isi au locul aici,si daca si-l vor sa se faca romani sa nu tot urle ca ei vor solidaritate. (Daca vor asta sa se duca la ei acasa...acolo pot sa fie cat vor ei de unguri.)nu va exista veci...atata timp cat cer autonomie,si atat timp cat sunt eu in viata nu VA FI NICIODATAAAAA!! :pope:

6.Crede ca este nevoie de reconciliere pentru ca nu se da batut, nu e logic ca atunci cand un ungur vrea ceva...nu se potoleste pana nu o ia pe coaja? :hi:

7.U.D.M.R. vrea sa guverneze (nu mai pune paranteza la ceva ce chiar vor) pentru ca ei cred ca acest pamant le apartine..si ca ei vor tara asta ca e mai frumoasa ca a lor. :) 8)

8.Ungurii sunt harnici dar sunt saraci in Romania..doar foarte putini...au furat destul....asa ca nu vb fara sa stii,ok?

 

P.s.NU TE CERT, dar intereseaza-te putin si nu mai pune intrebari la care raspunsul e fooooarte logic :doh:

P.s.2 nu imi cer scz pentru bozgorii care citesc asta...deoarece mi-a ars unul steagul de 1 dec. si a zis ca se pisa pe Romania!!! asa ca "fratilor" nu aveti dreptul la replica!

Edited by pisica_007

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×